Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam și soțul trec printr-o suferință cumplită. Lacrimile nu se pot opri

Anda Adam și soțul trec printr-o suferință cumplită. Lacrimile nu se pot opri
Anda Adam și soțul său, Joseph, au început 2024 cum nu se mai poate mai trist. Fratele partenerului de viață al cântăreței a murit.

Doliu în familia Andei Adam. S-a stins din viață fratele soțului său, Joseph. Cei doi nu-și pot reveni din șoc.

După un 2023 care le-a adus multe lucruri bune, Anda Adam și soțul său, Joseph sperau că va veni un an și mai bun. Din nefericire, acesta a început cu un deces în familie. A murit fratele lui Joseph! Este o încercare foarte grea pentru partenerul de viață al cântăreței, care a avut o relație extraordinară cu fratele său.

„Chiar dacă trupul său a plecat dintre noi, chipul lui rămâne mereu în inimile noastre”

De altfel, el a dat vestea tristă, postând o fotografie cu acesta pe contul de socializare și un mesaj plin de durere. „Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprim durerea și tristețea mea pricinuită de plecarea prea rapidă a scumpului meu frate. Chiar dacă trupul său a plecat dintre noi, chipul lui rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a fost mesajul transmis de Joseph Adam pe Instagram.

A murit cumnatul Andei Adam. Sursă foto: instagram

Joseph a luat numele de familiei al artistei

După ce au făcut cununia civilă, Anda a mărturisit că Joseph a venit cu ideea să ia numele său de familie. Motivul? „Are o rezonanță mai bună”. „Da, el mi-a luat numele. Noi ne-am gândit, cumva în acest context, pentru faptul că el și-a început cariera în zona aceasta a filmului, că are o rezonanță mai bună și este un nume mai potrivit pentru un actor. Atunci, împreună ne-am gândit că Joseph și Adam chiar sună a nume de actor. Și am spus: Ok, facem invers.

„Joseph Adam mi s-a părut chiar un nume de scenă”

Iar el a spus: «Ok, iau eu numele tău, pentru că îmi va folosi pe scenă». Avem și multe alte proiecte pe care le vom derula și vă vom da detalii despre mai multe lucruri care se vor întâmpla la anul. Joseph Adam mi s-a părut chiar un nume de scenă cu care el va putea merge mai departe într-o carieră cu adevărat în zona cinematografiei”, a mărturisit Anda Adam într-un interviu mai vechi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre