Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam, ultimele pregătiri pentru nunta grandioasă. O rochie de mireasă are 25 de kilograme

Anda Adam, ultimele pregătiri pentru nunta grandioasă. O rochie de mireasă are 25 de kilograme
Astăzi, chiar de sărbătoarea sfinților Petru și Pavel, Anda Adam și Yosif Mohaci își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu. Va fi o nuntă atipică, cu meniu româno-franțuzesc și numere de show cu acrobații.

Anda Adam va avea astăzi nunta visurilor sale, un eveniment pe care invitații nu-l vor uita, cu siguranță. Meniu va fi româno-franțuzesc și vor fi nu mai puțin de 30 de numere de show cu acrobații.

Anda Adam a pregătit totul ca la carte pentru ceea ce va fi, cu siguranță, nunta anului. Cântăreața și soțul său au plătit doar pentru aranjamentele florale 30.000 de euro, iar cei 300 de invitați vor fi tratați așa cum merită. Pentru că vor printre aceștia se vor număra și francezi, meniul va fi unul cu totul și cu totul special.

Vor exista „aperitive pe stil franțuzesc, Amuse-bouche, pește Halibut, Wellington beef și multe alte delicatese. Și candy barul este tot o combinație între prăjituri românești și franțuzești”.

Anda Adam, nuntă grandioasă. Florin Salam și 30 de numere de show cu acrobații

Nunta va fi deschisă de cel care trebuie să-i fie naș, Tzancă Uraganu, dar va ține un spectacol incendiar și Florin Salam. Printre cei care vor întreține atmosfera va fi și Cocoș de la Călărași, Mr. Juve, precum și Oana Radu.

Și pentru că Anda și-a dorit ca nunta ei să fie total atipică, invitații se vor bucura și de 30 de numere de show cu acrobații. Anda Adam a mărturisit că oaspeții vor fi încântați de „costume cu oglinzi, fete suspendate în globuri, acrobați cu papainoage în costume luminoase”. Dar și de un moment inedit cu „tobe, tarabane, cu Giovanni”. 

O singură rochie de mireasă are 25 de kilograme

Cu puțin timp în urmă, Anda Adam a postat pe contul de socializare ultimele pregătiri pentru nuntă în materie de vestimentație. Cântăreața le-a spus fanilor că rochiile de mireasă au fost atât de grele încât a fost nevoie de ajutor pentru a le căra.

„Cam cât crezi că poate cântări o rochie”,  a întrebat vedeta. „Cam 25 de kilograme”, a venit răspunsul domnului care i-a oferit ajutorul de care avea nevoie.

Cum l-a cunoscut Anda pe soțul său

Cu ceva timp în urmă, Anda Adam a mărturisit că l-a cunoscut pe soțul său la munte. „Am crezut că voia o poză, a venit să se bage în seamă, nu știa cine sunt”. Cântăreața a mărturisit că după ce a plecat de lângă ea, a realizat ce ochi frumoși „avea tipul ăsta”.

Pentru că nimic nu e întâmplător, a doua zi Anda și „tipul” s-au revăzut la recepție, unde el i-a lăsat numărul de telefon. Nu l-a sunat niciodată, a căutat-o tot el pe Instagram. Și i-a citit mesajul chiar de ziua lui de naștere…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri