Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam va avea un Crăciun cu lacrimi. Toată viața i s-a dat peste cap

Anda Adam va avea un Crăciun cu lacrimi. Toată viața i s-a dat peste cap
A încercat cât a putut de mult să rezolve problema cu casa, dar Anda Adam a dat-o în bară. Vedeta e cu nervii la pământ.

După o perioadă lungă în care a încercat să facă tot ce a putut pentru a rămâne în posesia casei din Bragadiru, Anda Adam a ajuns la finalul drumului.

Anda Adam va avea un Crăciun cu lacrimi. Toată viața i s-a dat peste cap

Perioadă grea pentru Anda Adam, care va trebui să plece din vila din Bragadiru și să plătească toate cheltuielile. Povestea a început după ce vedeta a vrut să cumpere o vilă din Bragadiru în care locuia. Prima dată părea că s-a înțeles cu proprietara, dar ulterior femeia n-a mai vrut să vândă nimic și i-a cerut cântăreței să plece din casă. Cum Anda nu a vrut, proprietara a apelat la ajutorul instanței. Iar oamenii legii i-au dat câștig de cauză proprietarei vilei.

„Îi vom cere noi cheltuieli de judecată, pentru că ea a inițiat, din punctul meu de vedere un proces care este fără noimă, un proces de rezoluțiune a unui contract, act de vânzare-cumpărare pe care ea nici măcar nu îl recunoștea în primă fază, de aceea noi considerăm că îi va fi respinsă acțiunea și îi vom cere și cheltuieli de judecată aferente.

A făcut modificări la casă fără autorizație de construcție

Și chiar dacă clientul meu a spus că o să-i facă plângere penală, el a renunțat la treaba asta, pentru că, deși nu era proprietatea imobilului, s-a apucat să aducă niște modificări imobilului respectiv care s-au făcut fără autorizație de construire și fără ca ea să fie proprietar. Bunurile care se aflau în imobilul respectiv au fost aruncate ulterior, chiar dacă a adus unele de valoare mai mari, cele ale proprietarului inițial nu mai erau acolo, a renunțat la ideea asta.

„Probabil că o să urcăm în litigiul pe care l-a inițiat ea și la 5000 de euro”

Și acum dacă ea vine să deschidă procesul, să facă mizerii de genul acesta, desigur că vom regândi situația referitoare la plângerea penală pe care o aveam în vedere inițial, când a început tot acest balamuc în ceea ce privește litigiul celor două părți. Probabil că o să urcăm în litigiul pe care l-a inițiat ea și la 5000 de euro.”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, avocatul reclamantei pentru Wowbiz.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre