Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan a dus relația cu noul iubit la alt nivel. Detalii neștiute despre părinții tenismanului

Andreea Bălan a dus relația cu noul iubit la alt nivel. Detalii neștiute despre părinții tenismanului
De când a început o relație cu tenismanul Victor Cornea, Andreea Bălan pare mai fericită ca niciodată și își trăiește bucuroasă povestea de iubire.

Dacă despre tânăr se cunosc lucruri, abia acum s-a aflat cine este familia din care provine.

Tatăl lui Victor a fost handbalist extrem de talentat și cunoscut pentru performanțele sale. După ce a terminat cu cariera, acesta a fost director al celebrei Săli Transilvania din Sibiu, instituție care face parte din cadrul Consiliului Județean. Mama iubitului Andreei Bălan este profesoară de chimie. Sursele spun că Victor știe ce vrea de la actuala sa iubită, dovadă că ar fi dus-o să-i cunoască părinții.

Andreea Bălan poartă fericită hainele iubitului

Poartă fericită hainele iubitului

Fițoasă așa cum o știe toată lumea, Andreea Bălan a avut întotdeauna grijă să arate impecabil, pentru că imaginea e foarte importantă pentru ea. Recent, vedeta s-a fotografiat purtând hainele iubitului, un gest, spun cei care o cunosc, pe care nu l-ar fi făcut niciodată cu un alt bărbat.

Vrea să fie din nou mireasă

După un mariaj care a eșuat, Andreea Bălan nu și-a pierdut speranța că într-o zi va fi din nou mireasă și va ajunge în fața altarului. ”Da, peste câțiva ani da, de ce nu!”, a spus Andreea Bălan cu ceva timp în urmă. Să fie oare iubitul cel care va face acest lucru pentru vedetă?

Artista și-a găsit iubirea adevărată

Câți bani a făcut Victor din tenis

Potrivit specialiștilor, Victor Cornea e cel mai bine plasat român din circuitul ATP, care ocupă locul 82 în Top 100 mondial în proba de dublu. Anul 2023 a fost perfect pentru sportiv. Nu doar că și-a găsit fericirea în brațele cântăreței, dar obținut cinci trofee. Deși nu a dat nici o declarație oficială,

Andreea s-a dat de gol pe rețelele de socializare, după ce a pus mai multe fotografii de la antrenamentele mai tânărului iubit. Dar și câteva rânduri, care spun multe: „Întotdeauna să crezi în magie și iubire adevărată”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre