Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan, mai fericită ca niciodată. Motivul este fostul soț George Burcea

Andreea Bălan, mai fericită ca niciodată. Motivul este fostul soț George Burcea
O lungă perioadă după divorțul de George Burcea, Andreea Bălan a fost supărată pe fostul soț. Actualul iubit a făcut-o să înțeleagă multe lucruri și s-a produs o schimbare.

Andreea Bălan și George Burcea au înțeles unde au greșit în relație și a avut loc o schimbare radicală de comportament.

După ce au aruncat cu noroi unul în celălalt, George Burcea și Andreea Bălan au îngropat securea războiului și au ajuns la gânduri bune. Fiecare și-a găsit fericirea în brațele altui partener, iar acum au pus punct certurilor. „În sfârșit mami și tati se înțeleg. Ne înțelegem bine și suntem ok. Timpul le rezolvă pe toate și maturitatea, înțelepciunea.”, a declarat Andreea Bălan, pentru Antena Stars.

„Și George s-a schimbat”

Andreea Bălan a mărturisit că multă vreme au dat vina unul pe celălalt, pentru că a fost „mai ușor”. Dar au dat timpul înapoi și „fiecare își conștientizează ce a făcut bine și ce a făcut rău. Și George s-a schimbat și reușim să ne înțelegem.”

Victor i-a adus iubirea curată de care avea atâta nevoie…

Andreea nu regretă nici o relație pe care a avut-o în trecut, „nici un moment trăit cu persoanele din trecutul meu”, pentru că aceste lucruri au făcut-o omul de astăzi.

„Trăiesc pentru prima oară o iubire curată”

Pentru că abia „a primit certificatul de divorț”, Andreea Bălan nu se gândește în acest moment să facă pasul cel mare cu Victor Cornea. Dar o spune cu tot sufletul că trăiește „pentru prima oară o iubire curată, profundă și fără greutate” și toată lumea e a ei. Iar fericirea e cu atât mai mare cu cât fetițele îl iubesc foarte mult pe sportiv, iar el le adoră și le face toate poftele.

Andreea a fost cu atât mai încântată cu cât și Victor Cornea are un copil, pentru că ea, din cauza complicațiilor avute după ultima sarcină, nu mai poate fi mamă. „Suntem o familie jucăușă și numai năzbâtii facem”, a mărturisit vedeta, care l-a descris pe iubitul său ca fiind „trezit spiritual, empatic, foarte blând, foarte bun”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre