Simona Ionescu / Redactor Șef

George Burcea a luat o hotărâre în legătură cu Viviana Sposub. E o decizie radicală și pentru viața lui

George Burcea a luat o hotărâre în legătură cu Viviana Sposub. E o decizie radicală și pentru viața lui
George Burcea a fost cu adevărat îndrăgostit de Viviana Sposub, iar despărțirea l-a făcut să ia o decizie radicală.

Supărat că a făcut tot ce a putut să o facă fericită, dar Viviana Sposub n-a vrut să se mai întoarcă la el, George Sposub a plecat din țară. Nu înainte de a-și schimba și numărul de telefon.

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, George Burcea s-a fi mutat la Los Angeles, la un agent nou, care se ocupă de cariera sa. Actorul vrea să arate cât e de talentat, așa că merge la castinguri de film și reclame. Fostul soț al Andreei Bălan a făcut imposibilul să o recâștige pe iubita sa, dar Viviana a fost neclintită. Supărat și nervos, a plecat singur și speră ca viața să i se schimbe în bine.

„Viviana a stat pe bară”

„Viviana își luase viza chiar cu o zi înainte ca George să plece, toamna trecută, când a avut loc lansarea oficială a filmului „Wednesday”, ce a avut loc în Los Angeles. Era extrem de încântată și ambii își făceau planuri profesionale peste Ocean.

Viviana Sposub nu l-a mai vrut înapoi

Motiv pentru care, atunci, ea a cerut încheierea contractului pe care încă îl mai avea cu Kanal D. Nu a fost însă să fie chiar așa cum și-au imaginat. În timp ce George a avut mai multe castinguri, pentru că el deja venea din postura actorului ce jucase într-un film internațional, Viviana a stat mai mult pe bară.

Viviana nu a mai dat o șansă relației

Ei urmau să se întoarcă în America în această toamnă. George a plecat însă singur, supărat că Viviana nu a mai fost dispusă să dea o șansă relației lor. Și-a schimbat numărul de telefon și intenționează să profite de toate oportunitățile ce i se oferă. George are un agent în America, iar acesta se ocupă de cariera lui”, a declarat un apropiat. După ce s-a reîntors în țară alături de fosta vedetă Kanal D, George Burcea a renunțat și la apartamentul pe care-l închiriase în America.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre