Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan și George Burcea au fluturat steagul alb. Ce s-a întâmplat în Săptămâna Mare

Andreea Bălan și George Burcea au fluturat steagul alb. Ce s-a întâmplat în Săptămâna Mare
După un divorț nereușit care s-a terminat cu scandal și vorbe grele aruncate din ambele părți, Andreea Bălan și George Burcea au ajuns la gânduri mai bune în Săptămâna Mare.

Săptămâna Mare i-a făcut pe Andreea Bălan și George Burcea să lase trecutul în urmă și să ajungă la o înțelegere. Foștii soți au acum o relație bună de dragul fetițelor.  „Am încheiat procesele. Totul e ok. Am stabilit că nu mai vorbim unul despre celălalt și gata. Așa am stabilit. E mai bine pentru amândoi, dar și pentru fetițele noastre”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan visează la a doua căsătorie

În timp ce George Burcea trăiește o poveste de dragoste cu Viviana Sposub, Andreea Bălan e mai fericită ca niciodată în brațele lui tenismanului Victor. Aceasta a mărturisit că este dragostea pe care a căutat-o atâția ani, iar acum își face planuri pentru viitor.  „E cea mai liniștită și frumoasă iubire pe care o trăiesc și, într-adevăr, și cea mai liniștită și frumoasă perioadă. Pentru că, într-adevăr, e prima dată când mi s-au aliniat toate. De-a lungul anilor, fie mi-a mers în carieră foarte bine și pe partea personală mai puțin, sau invers”, susține cântăreața.

„Exteriorul este reflectat în interior”

Andreea Bălan și George Burcea au îngropat securea războiului

Andreea trăiește acum cea mai frumoasă perioadă, când lucrurile îi merg foarte bine și pe plan profesional, și pe cel personal, iar „exteriorul este reflectat de interior. Și dacă tu ești bine pe interior bine și fericit, și exteriorul este la fel. Și poate eu nu eram bine cu mine și atunci exteriorul arăta așa”.

„El trebuie la un moment dat să mă ceară, dacă își dorește”

Blonda speră că de data asta va fi cu noroc și va spune da cu tot sufletul dacă va fi cerută în căsătorie de bărbatul care a făcut-o cea mai fericită femeie din lume. „El trebuie la un moment dat să mă ceară, dacă își dorește. Împlinim un an în curând, așa că vom vedea, dar nu contează pentru mine acest aspect”, s-a destăinuit jurata de la „Te cunosc de undeva”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre