Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Trăistariu, probleme neașteptate în Săptămâna Mare. Prietenii au sărit în ajutorul artistului

Mihai Trăistariu, probleme neașteptate în Săptămâna Mare. Prietenii au sărit în ajutorul artistului
A făcut o greșeală și acum e obligată să facă ce spun oamenii legii. E exact ce nu-i trebuia la câteva zile de Învierea Domnului.

Mihai Trăistariu e ghinionist. Tocmai în Săptămâna Mare, el a făcut ce nu a trebuit în trafic, așa că polițiștii i-au luat permisul pentru o perioadă de 30 de zile.

Acest lucru îl încurcă foarte mult, mai ales că de Paște are concerte și a fost nevoit să apeleze la ajutorul prietenilor. Așa că managerul său îl va conduce la Poiana Brașov, unde e așteptat de fani să facă un program incendiar. Mihai susține că a fost recunoscut de oamenii legii, dar de data asta nu a mai fost iertat.

„Din data de 12 aprilie, am devenit pieton. Am forţat o intersecţie semaforizată. Adică, am trecut pe portocaliu şi nu am sesizat că exista în zonă şi un echipaj de poliţie. Aceştia m-au oprit regulamentar, mi-au explicat ce-am făcut şi acum plătesc oalele sparte. Am carnetul suspendat, pentru următoarele 30 de zile. Nu-mi convine şi s-a nimerit şi prost, dar, asta e! Voi face mai multă mişcare, ca să compensez!

„În altă zi, am reușit să scap la mustață”

Culmea e că mi s-au mai întâmplat de-astea, că aşa sunt eu, uneori, neinspirat. Oamenii legii m-au recunoscut, dar, de data asta, nu m-au mai iertat. În altă zi, am reuşit să scap la mustaţă, dar, acum, nu a mai fost cazul. Poate, fiindcă au fost doi, cine ştie.

„Pe viitor, vom vedea la ce soluții voi apela”

Nu va fi uşoară această perioadă pentru că sunt obişnuit să mă deplasez cu propria mea maşină. De Paşte, spre exemplu, am un concert la Poiana Braşov. Mă va ajuta să ajung acolo managerul meu. Ne urcăm la bordul maşinii mele personale, căci a mai condus-o, şi se împacă bine şi vom rezolva problema. Pe viitor, voi vedea la ce alte soluţii voi apela. Dar, am să mă descurc!”, susține Mihai Trăistariu, care e pur și simplu îndrăgostit de mașinile decapotabile.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre