Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan ține banii la saltea pentru vremuri grele: „Nu este o glumă, nu se știe niciodată”. Iată ce avere a strâns

Andreea Bălan ține banii la saltea pentru vremuri grele: „Nu este o glumă, nu se știe niciodată”. Iată ce avere a strâns
Când vine vorba despre bani, Andreea Bălan a știut dintotdeauna să fie o femeie care se descurcă. Și, mai mult, nu aruncă cu finanțele, în stânga și în dreapta.

A muncit enorm și trăiește viața pe care și-o dorește, dar Andreea Bălan a pus bani deoparte.

Celebra cântăreață face bani pe bandă rulantă, iar acest lucru o face să nu aibă grija zilei de mâine. Și nu doar din cântat, pentru că artista primește o sumă considerabilă și din prestația pe care o are ca jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva”. De asemenea, îi intră bani în cont și din contractele de publicitate pe care le are, dar și din Youtube. Chiar dacă banii curg, blonda e foarte atentă cu finanțele, iar o mare parte din bani i-a pus deoparte, pentru vremuri tulburi.

„Eu am doi copii de crescut singură”

„Îi țin la saltea. Nu se știe niciodată. Nu este o glumă. Îi țin în bancă, pentru că trebuie să ai tot timpul. Vin vremurile grele, iar eu am doi copii de crescut singură. Nu din YouTube, din concerte, din publicitate și din televiziune”, a declarat Andreea Bălan într-o emisiune televizată.

După ce a făcut furori în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu, la 18 ani ea a luat viața în piept și a început o carieră solo. Și a reușit până în acest moment să strângă o avere impresionantă. E vorba de o casă evaluată la suma de 500.000 de euro, o altă casă de 90.000 de euro și un apartament de peste 100.000 de euro. La toate acestea, se adaugă și trei mașini de lux.

„Banii au fost gestionați, la vremea respectivă, de părinții noștri”

„Nu am știut niciodată (câți bani a generat trupa, n.r.). E firesc ca un copil să nu aibă noțiunea banului. Aveam 14-15 ani. Banii au fost gestionați, la vremea respectivă, de părinții noștri. Din nou, nu regret ceea ce s-a întâmplat pentru dacă eu mă trezeam, la 18 ani, cu acei bani, probabil aș fi fost o răsfățată și nu aș mai fi avut ambiția de a construi mai departe.

„Mi-a dat ambiția să muncesc în continuare și să construiesc omul de astăzi”

Trezindu-mă la 18 ani cu nimic, am avut ambiția să construiesc mai departe și să muncesc foarte mult ca să am o casă, un rost, o mașină, o situație. Am muncit foarte, foarte mult. Am luat-o de sub zero. Banii de atunci nu mai erau (…)

Nu regret absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat atunci pentru că tot ceea ce a fost mi-a dat ambiția să muncesc în continuare și să construiesc omul de astăzi și situația pe care o am astăzi”, a mărturisit Andreea Bălan la FRESH by UNICA.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre