Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bănică e disperată. O ființă dragă se stinge încet. Fanii au plâns

Andreea Bănică e disperată. O ființă dragă se stinge încet. Fanii au plâns
Lacrimile Andreei Bănică nu se mai opresc. Unul dintre sufletele pe care le iubește mai mult ca pe orice, e din ce în ce mai grav. Artista a dat un mesaj dureros în care a spus tot ce are pe suflet, iar fanii au plâns.

Andreea Bănică e îngrozită. Artista stă zi și noapte după micuțul Nino și se roagă Domnului să-i mai dea zile pentru că nu știe ce va face fără blănos. Mesajul scris de vedetă i-a tulburat și pe fanii cântăreței, care sunt cu sufletul alături de ea.

”Am crezut că mor cu el o dată”

Cățelușul Andreei Bănică e din ce în ce mai rău. Artista face tot ce-i stă în putință să-i ofere tot ce are nevoie pentru a face față situației grele în care se află, dar nimeni, în afară de Dumnezeu nu știe câte zile mai are de stat animalul pe acest pământ. Andreea s-a speriat îngrozitor și s-a gândit la tot ce e mai rău.

„De dimineață Nino a căzut din picioare și a urlat atât de tare încât am crezut că mor cu el o dată…După criză, i-a dat Lucian să mănânce și a mâncat cu poftă mare. Apoi am stat două ore cu el până am crezut că este mai bine. Am plecat după copii la școală și când m-am întors făcuse din nou aceeași criză…

Andreea Bănică e disperată. Câinele vedetele e din ce în ce mai rău

„L-am luat în brațe… a dat capul pe spate și a răcnit de durere”

L-am urcat în mașină și am pornit spre spital și când așteptam să îl prei, și-a dorit să coboare din pătuț. L-am lăsat pe jos crezând iar că este mai bine (speranța moare ultima)! Doar am crezut, pentru că s-a lăsat pe vine și mi-am dat seama că nu este în regulă. L-am luat în brațe… a dat capul pe spate și a răcnit de durere!!! O dată cu el și inima mea… nu știu dacă plec de aici cu el viu acasă sau… Atât de dureros…”, a fost mesajul emoționant al Andreei Bănică.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre