Simona Ionescu / Redactor Șef

Problemele nu se mai opresc pentru Andreea Bănică. După moartea câinelui, a ajuns la spital. Care este situația

Problemele nu se mai opresc pentru Andreea Bănică. După moartea câinelui, a ajuns la spital. Care este situația
Andreea Bănică simte că nu mai poate face față atâtor probleme din viață. Cu puțin timp în urmă a rămas fără câinele pe care l-a iubit enorm, acum a ajuns la spital.

Andreea Bănică a ajuns de urgență la spital cu fiul său, Noah. Din nefericire, băiatul nu se simte bine și a trebuit să ajungă la medici pentru a primi diagnosticul corect.

Micuțul Andreei Bănică s-a îmbolnăvit

Micuțul Andreei Bănică, în vârstă de șapte ani are probleme de sănătate, iar mama, îngrijorată, l-a dus imediat la spital. Andreea Bănică a postat un mesaj pe contul de socializare în care le-a explicat fanilor prin ce trece cu băiatul său. Dar și un video simpatic în care îl arată pe Noah cum a adormit pe scaunul din sala de așteptare.

Micuțul a adormit așteptând ă fie primit în cabinet

„Dacă nu mă îmbolnăvesc și eu, mare minune”

„Am intrat în rândurile bolnavilor. Nu mergem la școală, mergem la doctor să ne dea tratament corespunzător și să ne gândim ce să gătim azi. (…) Dacă nu mă îmbolnăvesc și eu mare minune… la cum tușește Noah”, a completat Andreea Bănică. E posibil ca cel mic să fi răcit foarte tare, pentru că recent a fost la o tabără de ski într-o stațiune montană de pe Valea Prahovei, unde artista nu i-a fost alături.

Andreea Bănică l-a pierdut pe Nino

Distrusă după moartea lui Nino

La sfârșitul lui ianuarie, Andreea l-a pierdut și pe micuțul Nino, cățelul pe care l-a iubit enorm. Problemele acestuia au început în 2022, când artista le-a spus fanilor prin ce trece și nu înceta să se roage la Dumnezeu pentru o minune.„Este primul meu băiețel, iar de când l-am născut pe Noah l-am neglijat din ce în ce mai mult.

Mă simt atât de vinovată și incapabilă să îl pot ajuta încât aș vrea să dau 5 ani înapoi să îi spun să mă ierte și să îi ofer mai multă atenție. Poate doar dacă ar vorbi aș putea să mă iert și să îi promit că nu voi mai greși , că voi petrece mai mult timp cu el, că îl voi spală și peria mai des, că îi voi ascultă nevoile…Aproape 15 ani împreună și mă rog la o minune”, au fost cuvintele cântăreței.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre