Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bănică și-a împlinit cea mai mare dorință. Cum a sărbătorit victoria

Andreea Bănică și-a împlinit cea mai mare dorință. Cum a sărbătorit victoria
Frumoasa cântăreață Andreea Bănică și soțul ei sunt patroni de hotel. Anul acesta se va face inaugurarea.

Andreea Bănică va deschide hotelul pe care l-a construit la mare în perioada pandemiei. Artista e în culmea fericirii.

Andreea Bănică și-a împlinit cea mai mare dorință. Cum a sărbătorit victoria

Recent, Andreea Bănică s-a pozat alături de soțul ei, Lucian Mitrea. Un lucru destul de rar cu cei doi, dar au ales să facă acest lucru pentru că au ceva de sărbătorit. Hotelul pe care l-au construit și care a fost visul blondei, va fi deschis anul acesta. Simpatica cântăreață și soțul s-au gândit că e cel bun moment să mănânce o saramură de pește și să le dea fanilor vestea cea bună.

„Acele rare momente când facem o poză împreună. Păi nu e normal să o shareuiesc? Poza are și o poveste! Am sărbătorit cu o saramură de peste știind că vara asta vom deschide hotelul la care am muncit 2 ani! Este proiectul nostru de suflet și dorința mea din copilărie (de a avea o pensiune la mare)! Happy day cu vești bune”, au fost cuvintele Andreei. Printre cei care i-au transmis felicitări s-a numărat Ella Crăciun și Viorica de la Clejani.

„O să-l subînchiriez”

Pentru a reuși să construiască hotelul, Andreea Bănică a declarat pentru Playtech.ro că a vândut casa din Eforie Nord. „Am vândut acum 4 ani casa noastră de la Eforie. Acum facem un hotel care se va deschide în vară, pe faleză, la Eforie Nord. O să-l subînchiriez. Eu vreau să plec în lume, să-mi iau copiii și să mă plimb”, a spus blonda.

Cel care s-a ocupat de afacere de la bun început a fost Lucian Mitrea. „Este situat pe faleza din Eforie Nord şi ne-am propus să îl inaugurăm anul viitor. Eu sunt chiar aici, pe şantier, când vorbesc cu voi şi mă ocup îndeaproape de lucrări.

Aici ne-am născut amândoi şi aici şi-a dorit foarte tare Andreea să aibă o construcţie a ei şi aşa s-a născut hotelul acesta la care muncim de ceva timp. Abia aşteptăm să terminăm lucrările şi încă nu am ales un nume pentru el. Vom vedea cum se va numi şi vă vom ţine la curent cu lucrările”, a spus acesta anul trecut.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre