Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Esca a ținut secret până acum. Nu s-a gândit niciodată că se va afla asta despre fiul său

Andreea Esca a ținut secret până acum. Nu s-a gândit niciodată că se va afla asta despre fiul său
După ce au „compătimit” împreună la America Express 2023, copiii Andreei Esca, Alexia și Aris Eram au rămas în relații foarte bune cu Giulia Anghelescu și soțul acesteia. Fiul vedetei ProTV a făcut o dezvăluire uluitoare.

Fiul Andreei Esca a povestit, ceea ce doar familia a știut până acum: Aris Eram a fost exmatriculat!

E drept doar pentru o săptămână, dar Aris e convins și acum că n-ar fi trebuit să spună, pentru că nu o să-i cadă bine mamei. Doar că i s-a părut extrem de amuzant momentul, așa că a decis să-l spună și românilor.

Despre liceul pe care amândoi l-au terminat, copiii Andreei Esca, Aris și Alexia Eram nu au amintiri prea frumoase. „Dacă aveam trei absențe sau întârzieri nemotivate aveam detenție sâmbăta. Am ajuns o dată, dar nu pentru întârziere, alte lucruri. Ne dădeau teme, lucruri de făcut care aveau legătură cu greșeala pe care ai făcut-o, ca să o înțelegi”, a mărturisit Alexia Eram, în podcastul „Badassmom”.

„Mai rău decât detenția este să fii exmatriculat. Am fost exmatriculat o săptămână”

Aris a spus, râzând, că povestea cu exmatricularea a început de la un spray cu piper pe care îl avea în dotare. Pentru că nu-l folosise până atunci, s-a decis să meargă în baia școlii alături de un prieten și să încerce.

„Mai rău decât detenția este să fii exmatriculat. Am fost exmatriculat o săptămână. Mi se pare o prostie pentru că nu faci nimic. Nu-ți dau nicio temă, nu faci nimic. Mie nu mi-au dat nimic. Eu eram foarte fericit. (…) Aveam un spray cu piper, nu mai știu de ce l-am cumpărat. Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten să mergem în baia școlii să-l încerce el. Am mers cu câțiva prieteni, haha, prietenul dă cu spray puțin. Ieșim tușind puțin, ne ducem la oră.

„A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe”

Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze. (…) Eram super stresat. Am dat două sprayuri, dar era foarte puternic. A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe. Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână”, a povestit Aris Eram, pe YouTube.

Aris și Alexia Eram au terminat Liceul Francez Anna de Noailles din București.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre