Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Esca, detalii picante despre viața de familie. S-au vândut și lucruri în fața casei

Andreea Esca, detalii picante despre viața de familie. S-au vândut și lucruri în fața casei
Invitată în podcastul moderat de Amalia Enache, Andreea Esca a făcut deliciul internauților cu detalii picante despre viața de familie și copilăria Alexiei și Aris.

Andreea Esca și Alexia Eram au vorbit deschid despre relația pe care o au, dar și nebuniile copilărie. Detaliile picante sunt pe placul fanilor. Așa că, mamă și fiică s-au apucat să povestească.

Andreea Esca, detalii picante despre viața de familie

Chiar dacă se iubesc foarte mult, așa cum românii i-au văzut în Asia Express, Alexia Eram și Aris sunt două firi diferite. Dacă băiatul este calm și așezat, fiica prezentatoarea e foarte vulcanică și se enervează repede și din orice. Iar în copilărie, și-a amintit Andreea Esca, situația era și mai complicată. „Noi nu eram acasă. Îl lăsam să se omoare și care câștiga, câștiga, aia era situația.”, a spus aceasta zâmbind. Norocul tuturor s-a numit mama vedetei, care a fost trup și suflet pentru nepoții săi și le-a dat o educație aleasă.

„Până acum vreo șase ani, când bunica s-a îmbolnăvit și nu a mai putut să ne facă de mâncare”

Pentru Alexia nimic nu se compară cu mâncarea bunicii. Și a avut parte de bunătățile acesteia până acum șase ani când, din nefericire, aceasta s-a îmbolnăvit. Dar ar da orice pentru gustoasele ouă ochiuri, cu roșii și brânză pe care nimeni nu le face ca bunica.

„De la 8 luni la 3 ani am stat cu bunica. Când Aris s-a născut, bunica s-a mutat la noi. Stăteam cu bunica și cu mătușa noastră.

La plimbare prin Paris…

„La micul dejun era o felie de pâine prăjită, cu unt de arahide, gem, o portocală și un biscuite”

„Ea, mătușa, ne ducea la toate activitățile și bunica ne făcea de mâncare. Până acum vreo șase ani, când bunica s-a îmbolnăvit și nu a mai putut să ne facă de mâncare, s-a trezit tata la un moment dat, într-o dimineață, să ne facă micul dejun. Bunica ne făcea ouă ochiuri, cu roșii, cu brânză. Tot felul. S-a trezit și tata într-o dimineață și ne-a zis să coborâm că avem micul dejun. La micul dejun era o felie de pâine prăjită, cu unt de arahide, gem, o portocală și un biscuite.”, a povestit Alexia.

„Scosese pe gardul casei lucruri din casă le care le vindea”

După ce a fost în America cu mama și a văzut cum arată târgurile, s-a gândit să-și încerce norocul și în România. Așa că a scos lucruri din casă, le-a pus pe gard și și-a așteptat cumpărătorii.

„Am fost în America cu ea și am văzut un loc unde toți americanii, în garajul casei, scot lucruri și le vând. Într-o zi, uite-mă pe mine cum vin acasă în mijlocul Bucureștiului, și Alexia ieșise pe prispa casei cu o prietenă și scosese pe gardul casei lucruri din casă pe care le vindea.”, a mărturisit Andreea.

Fata prezentatoarei știa clar și ce va face cu banii. „M-am gândit și la copii și am făcut o pușculiță în care puteai să donezi și luam aceea pușculiță și o duceam de Crăciun când mergeam să donăm haine.”, a recunoscut Alexia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre