Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum o alintă Mario Fresh pe Alexia Eram. Fiica Andreei Esca a spus totul la „America Express”

Cum o alintă Mario Fresh pe Alexia Eram. Fiica Andreei Esca a spus totul la „America Express”
Ultimul episod al emisiunii „America Express” a fost unul emoționant. Concurenții au primit scrisori de la părinți, iar Alexia Eram și-a înnodat lacrimile când a citit mesajul de la părinți și iubitul Mario Fresh.

Alexia și Aris Eram sunt mereu în gândurile familiei și al lui Mario Fresh, iar cele mai importante persoane le-au dat putere în „America Express”, după ce au așternut pe hârtie toată iubirea lor.

„Capul meu frumos, sunt cel mai mândru din lume de tine, mereu am știut că am lângă mine o femeie determinată”

Alexia a izbucnit în lacrimi când a citit scrisorile venite de la părinți și iubitul său, Mario Fresh. Fiica Andreei Esca și-a dat frâu liber sentimentelor și a arătat cât este de îndrăgostită de artistul Mario Fresh. De asemenea, tânăra a explicat și de ce cei doi îndrăgostiți se alintă cu apelativul… cap.

„Capul meu frumos, sunt cel mai mândru din lume de tine, de voi, mereu am știut că am lângă mine o femeie determinată și ambițioasă, o femeie perfecționistă care nu se teme de încercări și obstacole. Acum vede toată lumea ce luptătoare am lângă mine și de unde vine toată inspirația și motivația mea ca artist. Te iubesc.

Alexia Eram și Aris, impresionați de scrisorile primite de la cei dragi. Sursă foto: captură Youtube

„Stai pe Drumul soarelui, capul meu frumos și strălucește la fel ca el”

Nu am cum să-ți descriu în cuvinte cât de fericit sunt pentru mine, că ai parte de această experiență. Și vreau să ști că tu pentru mine ești o câștigătoare. Dar nu numai pentru mine. Alături de Aris știm cum reușiți cel mai bine să vă impresionați unul pe celălalt. Știu că vă veți întoarce acasă cu marele trofeu și cu multe amintiri amuzante pe care abia aștept să le ascult. Stai pe Drumul soarelui, capul meu frumos și strălucește la fel ca el”,  a fost mesajul iubitului Alexiei Eram.

„O să țin această scrisoare cu mine până la sfârșit”

Alexia Eram a fost atât de impresionată de cuvintele iubitului încât a arătat scrisoarea la cameră și a promit că o va păstra „până la sfârșit”. „Abia aștept să-l văd pe Mario. Mi-e foarte dor de tine cap și abia aștept să ne vedem. Noi ne spunem cap, dar nu știu de ce… pur și simplu odată mi-a zis că am un cap frumos și a rămas așa: cap. Și eu sunt capul lui și el e capul meu. (…) Și o să țin această scrisoare cu mine până la sfârșit”, a spus fiica Andreei Esca, înnodându-și lacrimile.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre