Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Esca, mesaj misterios după ce s-a aflat de infectarea cu coronavirus

Andreea Esca, mesaj misterios după ce s-a aflat de infectarea cu coronavirus
Vedeta Pro TV Andreea Esca a publicat un mesaj misterios pe rețelele de socializare, la scurtă vreme după apariția informațiilor potrivit cărora s-ar fi infectat cu noul coronavirus la o petrecere pe plajă.

La scurtă vreme după ce s-a aflat că a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus, pe contul de Instagram al vedetei PRO a apărut o fotografie cu un fursec și o ceașcă cu cafea și o ceașcă de cafea, scrie evz.ro.

Andreea Esca, mesaj misterios

Postarea de pe Instagram a Andreei Esca a strâns, rapid, câteva mii de aprecieri din partea fanilor ,dar și multe comentarii. Pe lângă cei care o încurajau și îi doreau însănătoșire grabnică au fost destule mesaje din partea celor care i-au reproșat lipsa de responsabilitate.

„Dacă e adevărat, sper să te vindeci cat mai repede, să revii sănatoasă si frumoasă la treburile tale! Te-am apreciat foarte mult in timpul carantinei, ai fost pe baricade zi de zi și sunt sigură că ai respectat cât ai putut regulile. Uneori, mai lăsăm garda jos și aici mă includ și pe mine. E omenește. Să te faci repede bine! Tot respectul!”; „Cum a fost la petrecerea cu peste 100 de persoane? Cum stă treaba cu covid.ul, doar la tv ești foarte vehementă cu cine nu respectă regulile. Ciudat”; „E bine cu covidu după paranghelia de la novum?”, au scris câțiva dintre cei care au comentat la postarea vedetei Pro Tv.

Andreea Esca are COVID-19?

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public în ultimele zile, Andreea Esca ar fi fost testată pozitiv pentru noul coronavirus și s-ar afla printre salariații postului de televiziune care au contactat infecția.

Andreea Esca ar fi participat la o petrecere pe plajă, la inaugurarea resortului Novum by the Sea și acolo ar fi contactat virusul. La eveniment au fost mai mult de 50 de persoane invitate și se pare că mulși dintre participanți nu ar fi respectat regulile de protecție sanitară impuse de autorități.

Informațiile depsre cazul ei au apărut la două zile după ce Pro Tv a anunțat, într-o notificare că mai mulți angajați au fost infectați cu noul coronavirus.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre