Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Esca ține la etichetă. Ce sfaturi i-a dat lui Aris la aniversare. Foto inedite cu mamă și fiu

Andreea Esca ține la etichetă. Ce sfaturi i-a dat lui Aris la aniversare. Foto inedite cu mamă și fiu
Bucurie mare în familia Andreei Esca. Băiatul ei cel frumos, Aris Eram a împlinit pe 24 iulie vârsta de 21 de ani. Celebra prezentatoare a dat un mesaj de suflet pe contul de socializare, în care i-a dat și câteva sfaturi.

Andreea Esca și-a felicitat băiatul care a împlinit 21 de ani. Prezentatoarea le-a făcut fanilor săi și o bucurie, publicând alături de un mesaj și câteva fotografii cu Aris Eram la vârste diferite.

„Numai că eu sunt Fecioară și vin cu doleanțe concrete pentru un bărbat de 21 de ani”

Andreea Esca și Ariis, când era copil. Sursă foto: instagram

Printre alte lucruri spuse din sufletul ei de mamă, Andreea Esca i-a dat câteva sfaturi lui Aris. Vedeta i-a recomandat să nu uite să aprecieze munca altor persoane și să nu creadă niciodată că totul i se cuvine. „Ai făcut si 21 de ani… @arismelkior! La multi ani fericiți îți doresc!

Să te bucuri de viață asa cum te pricepi tu atât de bine! Te iubesc tare, iar tu ești perfect conștient, și profiți, ca orice Leu, de șarmul tău. Numai că eu sunt Fecioară și vin cu doleanțe concrete pentru un bărbat de 21 de ani. Să fii serios, să ai cuvânt, să-i respecți pe cei din jur, să continui să spui mulțumesc și să nu crezi niciodată că “ți se cuvine”.

„Să descoperi lumea, să te descoperi pe tine, și să nu-ți pierzi niciodată, niciodată, umorul”

Să apreciezi munca altora, să cultivi prietenii frumoase, să vrei să evoluezi în fiecare zi, să fii curios, să fii tenace, să-ți urmezi pasiunile. Să iubești fără frică și limite, să ai curaj să o iei oricând de la zero, să nu uiți ce nu trebuie uitat și să nu-ți mai amintești ce nu merită ținut minte.

Să descoperi lumea, să te descoperi pe tine, și să nu-ți pierzi niciodată, niciodată, umorul! Mama. 24.07.2024”, a fost mesajul Andreei Esca.

Vedetele au sărit cu mesajele

Andreea Esca, mesaj pentru fiul său care a împlinit 21 de ani

La scurt timp după frumoasele cuvinte postate de Andreea Esca, vedetele au sărit imediat cu mesajele pentru Aris. Printre cei care i-au transmis gânduri bune fiului prezentatoarei s-au numărat Iulia Vântur, Corina Dănilă, Amalia Năstase, Simona Pătruleasa, Elwira Petre, Ioana Ginghină și Dana Rogoz.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre