Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexia și Aris Eram, cei mai bine plătiți concurenți ai noului sezon America Express? Care a fost cel mai greu moment din aventură

Alexia și Aris Eram, cei mai bine plătiți concurenți ai noului sezon America Express? Care a fost cel mai greu moment din aventură
Când au primit propunerea de a face parte dintre concurenții America Express, Alexia și Aris Eram au spus imediat „da”. Au fost renumerați pe măsura muncii depuse.

Sunt iubiți de telespectatorii din România, iar Alexia și Aris Eram au dat totul pentru a demonstra că pot face față situației. Concurenții se pare că au primit și o sumă foarte mare. Se speculează că ar fi vorba de 2500 de persoană pentru fiecare episod, fiind cei mai bine plătiți dintre concurenții acestui sezon. Sursele spun că cei doi ar fi plecat acasă cu 50.000 de euro de fiecare. Cei doi frați au tras din greu, dar au existat și momente în care s-au speriat.

„Unul dintre polițiști era cu mâna pe pistol”

Alexia și Aris au avut momente de panică atunci când au fost opriți de polițiștii din Columbia, care i-au verificat. „Erau doi polițiști cu o atitudine foarte dură, care l-au dat jos pe șoferul nostru. Ne-au cerut documentele și ne-au spus că este ilegal ce facem. M-am enervat foarte tare.

Aris și Alexia la America Express. Probele le-au cam dat de furcă…

După ce am vorbit cu ei, am crezut că ne vor duce la secția de poliție și vom sta acolo până dimineața pentru că nu vor înțelege despre ce este vorba. Unul dintre polițiști era cu mâna pe pistol, exact cum am văzut în serialul Narcos. Ne-au luat toate documentele – nouă, dar și echipei de producție”, a povestit Alexia Eram.

Ce păstrează Alexia din America Express

Pe contul de socializare, Alexia Eram le-a povestit fanilor săi și ce a păstrat din America Express. E vorba de câteva boabe de cafea găsite în America de Sud. Fiica Andreei Esca spune că i-au purtat noroc în America, de aceea le-a adus și în țară. ”Încă am boabele de cafea. Le port încă de atunci că să îmi poarte noroc”, a scris Alexia Eram pe pagina ei de Instagram. Deși competiția în e toi, există zvonuri că Aris și Alexia Eram ar fi ieșit pe locul doi…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre