Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Marin, despre cel mai jenant lucru care i s-a întâmplat în public. „E prima surpriză a serii”

Andreea Marin, despre cel mai jenant lucru care i s-a întâmplat în public. „E prima surpriză a serii”
Invitată recent într-un podcast, Andreea Marin a povestit despre cel mai jenant moment pe care l-a trăit când era zână a surprizelor. Pe care l-a transformat într-o... surpriză. 

Fosta zână a surprizelor, Andreea Marin, și-a amintit de un 1 aprilie când prezenta emisiunea „Surprize, surprize”. Din cauza decorului nou-nouț, Andreea Marin s-a împiedicat și a alunecat aproape un etaj și jumătate pe o scară în formă de spirală. Dar vedeta nu s-a pierdut și le-a spus spectatorilor că e prima surpriză din acea seară.

„Am alunecat de sus pe o scară care venea în spirală un etaj și jumătate”

Andreea Marin a povestit amuzată: „N-aș spune jenant, pentru că până la urmă a fost simpatic, dar a fost de internalizat pe moment, pentru că reacția mea în afară, spontană, a fost foarte bună. Chiar m-am mirat și eu. De 1 aprilie, eram în emisiune, intram pe acea scară somptuoasă a surprizelor. Era prima emisiune din sezon și decorul era nou-nouț. Lucea și aluneca.

Am alunecat de sus pe o scară care venea în spirală un etaj și jumătate, însă m-am prins, m-am ridicat, iar publicul a avut o reacție superbă. În loc să râdă, publicul a avut reacția aceasta: Aaaa! Ideea de a veni spre mine și de a mă ajuta. Însă, m-am ridicat și am spus: Aceasta este prima surpriză a serii”.

@mariuselisei

Ep 4 este pe youtube ( link in profil) alaturi de Andreea Marin🤍promit ca o sa va placa 🤍

♬ sunet original – Marius Elisei

Moment incomod la doctor

Luna trecută, Andreea Marin a vorbit și de un moment neplăcut trăit la medic. Vedeta avea probleme de respirație și a mers la control, speriată că ar putea avea ceva la inimă. Medicul însă, i-a dat pus punctul pe I: are 20 de kilograme în plus.  „Eu vă știu pe dvs de vreo 20 de ani, de la Surprize, surprize. Am venit în emisiune, poate nu vă mai amintiți.

M-am schimbat și eu, v-ați schimbat și dumneavoastră. Dar dumneavoastră v-ați schimbat cu 20 de kilograme în plus. Mi-a venit să intru în pământ. Într-adevăr, sunt înaltă, am 1.76, și asta trișează cumva, nu se vede la fel de mult. Dacă știi și cum să te îmbraci, mai merge. (…) Doamnă, nu aveți nimic altceva decât kilogramele de dat jos.

Toată viața dumneavoastră se va îmbunătăți. După primele 5 kilograme date jos, vă rog să mă căutați. Mi-a dat termen o lună. Mi-a spus că veți respira bine ca prin minune”, a povestit vedeta. Andreea Marin s-a pus imediat pe treabă și cu dietă și ajutorul unui specialist a dat jos peste 14 kilograme. Dar spune că nu se va opri aici.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre