Simona Ionescu / Redactor Șef

Magda Catone, față în față cu noua generație de actori. Surprize în Camera 609

Magda Catone, față în față cu noua generație de actori. Surprize în Camera 609
Seriale românești, care preiau formate consacrate la nivel internațional, prind tot mai mult la publicul din țara noastră. Cel mai nou serial, Lasă-mă, îmi place!/Camera 609, de la Antena 1, ține publicul captiv în poveste.

Magda Catone e una din protagoniste. Mult apreciata actriță cu decenii de carieră în urmă, e fascinată de noua generație de actori din care, cu mândrie o spune, face parte și fiul său, Carol.

Producătoarea Ruxandra Ion și-a dorit cu acest serial, Lasă-mă, îmi place!/Camera 609, un proiect care să-i facă pe oameni să se simtă bine, să uite de griji. Este încadrat la genul Comedie, de aceea este o poveste relaxantă care a prins la români. Magda Catone recunoaște că se simte ea însăși o prezență care îi bucură pe ceilalți. Recunoaște că îi place maxim faptul că personajul pe care îl interpretează în serial e o persoană liberă, care-și permite să greșească, să fie și aspră și blândă. De fapt, oamenii așa sunt, și blânzi, și aspri, și calini, și nervoși, au din toate câte puțin, a mai declarat actrița într-un interviu pentru OK!Magazine.ro.

Actrița e de-a dreptul fericită să lucreze în serial alături de actori debutanți. Spune că noua generație de actori e talentată și bună și trebuie promovată. Spre bucuria ei, și fiul ei, Carol, face parte din ea. Tânărul are în față două evenimente importante: premiera unui spectacol de teatru, dar și nunta, care se apropie cu pași repezi.

Noua generație de actori în Camera 609

Actorii din serial

Referitor la colegii de serial, Magda Catone a avut numai superlative. Ea spune că au fost „aleși pe sprânceană”. Fiind toți frumoși, vivace, prompți și „foarte bine pregătiți”. Cea mai mică dintre actorii noii generații care apare în serialul Lasă-mă, îmi place!/Camera 609 este Julia Marcan. „Ne dă lecții de precizie. Ea este și balerină, cu disciplină sportivă, dar e și timidă, feminină”, dezvăluie Magda Catone. O altă tânără talentată pe care o veți vedea în serial este Maria Țăpușă.

„Ispita” Matei Negrescu apare în serial alături de Magda Catone, urmând să îi devină ginere. E și el unul din tinerii actori ai noii generații. Relația nu e deloc lapte și miere între cei doi. Mai degrabă e contra inimii, după cum spune artista: „dialogul dintre personajele noastre este puțin contre-coeur. E o relație neconfortabilă, complet anapoda, dar tocmai ăsta e sâmburele serialului”.

Fiul Carol, un tânăr actor de perspectivă

Peste vară, Magda Catone s-a implicat intens în promovarea Festivalului „Șerban Ionescu“, care a avut loc la 2 Mai, între 22 și 29 iulie. Festival e închinat memoriei legendarului actor, care i-a fost Magdei și soț și partener de scenă, dar și tată al lui Carol Ionescu. În memoria lui, Magda și Carol au colaborat pentru a realiza spoturile de promovare a festivalului. Magda Catone spune că fiul ei a crescut frumos și „s-a înțelepțit”. Născut din doi părinți celebri, a crescut cu marea grijă de a nu fi comparat cu ei și de a reuși în carieră, prin propriile forțe.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre