Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Marin, emoții mari la mii de kilometri departe de casă: „Nu m-am desprins ușor”

Andreea Marin, emoții mari la mii de kilometri departe de casă: „Nu m-am desprins ușor”
Andreea Marin dezvăluie momentele de maximă emoție prin care trece datorită fiicei sale. Și recunoaște, ca orice mamă iubitoare, că i-a fost teribil de greu să se despartă de Violeta.

Zâna surprizelor a plecat în vacanta de vară în America, dar nu doar ca să se bronzeze și să se relaxeze pe alte meleaguri așa cum am fi fost tentați să credem din postările ei. Andreea Marin și-a dus fiica la un eveniment aparte.

Violeta Bănică este o adolescentă cu performanțe remarcabile la învățătură

Violeta, fiica Andreei Marin și a șui Ștefan Bănică junior este un copil extrem de talentat și inteligent. Adolescenta învață la un liceu privat și se implică intens în dezvoltarea ei personală, clădindu-și, încă de pe băncile școlii, viitoarea carieră. Cu doi părinți celebri și asumați, nu e de mirare că puștoaica știe foarte clar ce vrea. Ceea ce e lăudabil e că își planifică singură viitorul. Vara aceasta a devenit singura tânără din România care a fost admisă să participe la Global Youth Leadership Summit din San Diego.

Andreea Marin, postare emoționantă despre fiica ei

Mândră de performanțele fiicei sale, Andreea Marin nu s-a abținut și a făcut o postare plină de emoții pe rețelele sociale. Ea povestește cum a ajuns, pentru prima dată în viață, în acest oraș american.

„Pentru prima dată în viață, datorită Violetei, am ajuns într-un colț de lume neașteptat, în care nu m-aș fi gândit să merg prea curând, cu siguranță. Nu știam mai nimic despre San Diego, deși ani la rând fusesem în California, la nici două ore distanță, la Los Angeles, pe vremea când eram corespondent al știrilor naționale la premiile Oscar. Și am descoperit astfel un colț de lume cu adevărat special, altfel decât America pe care o știam sau bănuiam – un loc în care m-aș întoarce mereu fără ezitare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Dar mai important decât atât, acum știu că fiica mea a crescut și, prin forțe proprii, luându-și deciziile în mâinile sale, a depășit interviurile succesive de calificare, eseul, cerințele online ale bine-cunoscutei Fundații Tony Robbins și a devenit singura adolescentă ce avea să plece din România anul acesta spre America, pentru a petrece o săptămână intensă de învățare, inspirațională la Global Youth Leadership Summit din San Diego, experiență care a marcat-o pozitiv, alături de tineri din zeci de țări din întreaga lume și traineri bine-cunoscuți la nivel mondial”, a notat Andreea Marin.

Mamei i-a fost greu să se desprindă de fiică

„Ne e teamă că nu se vor descurca fără noi, dar pentru copiii acestui secol nu mai există granițe, când unitatea de măsura care contează e capacitatea minții lor. O astfel de bursă e șansa care schimbă viziunea unui tânăr la început de drum, îi dă aripi către viitor. Aproape că n-ar fi avut nevoie de însoțitori până în campusul universității unde am lăsat-o să se descurce singură, dar cu siguranță eu am avut nevoie să-i fiu în preajmă. „Să fim cu toții sănătoși, să ne vedem copiii mergând pe drumul lor, spre liniștea inimii noastre! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a mai notat vedeta de televiziune.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre