Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Marin face mărturisiri despre inelul de logodnă și legătura cu Violeta

Andreea Marin face mărturisiri despre inelul de logodnă și legătura cu Violeta
Destul de rar, Andreea Marin vorbește despre viața sa privată. Dar atunci când o face, totul se învârte în jurul fiicei sale Violeta și al partenerului ei de viață Adrian Brâncoveanu.

Violeta este cel mai important lucru din viața ei, spune mereu vedeta de televiziune. ”Venirea pe lume a fiicei mele a fost cel mai frumos lucru din viața mea. Cel mai de preț lucru este viața însăși”. Iar grija pentru fiica ei e mereu prezentă, dar se încurajează că trebuie să accepte și să se obișnuiască că fata ei își va lua curând zborul de lângă ea.

Într-un dialog cu Teo, în emisiunea ei de la Kanal D, Andreea Marin a spus că în curând fiica ei va pleca în străinătate pentru că acolo vrea să studieze. De aceea încearcă să o pregătească pentru perioada în care va trebui să se descurce singură. Cam stă cu gura pe ea ca să fie ordonată, fiindcă la cămin va locui și cu altă colegă în cameră. Violeta știe să gătească sau să-și prepare ceva rapid de mâncat.

Andreea Marin, întrebată de Teo, a mărturisit că nu îi este teamă de vreo relație a fiicei cu un băiat cât de faptul că aceasta va fi departe de ea. Cu chestia asta încearcă să se obișnuiască de mai mult timp. Anul trecut, vedeta era fericită că Violeta a câștigat un concurs important.

”Ultima surpriză pe care mi-a făcut-o Violeta, fiica mea, a fost rezultatul la o competiție internațională și calificarea ei pentru faza de peste hotare.

Este vorba de un concurs de cultură generală. Cred că e foarte important să vedem că, în ziua de astăzi, când domină superficialitatea, când foarte mulți dintre copii stau pe internet fără să acumuleze informație de calitate, mai există asemenea inițiative, iar eu m-am bucurat că au existat asemenea lucruri”, spunea atunci Andreea Marin. E fericită și acum, doar că e mamă și până acum puiul ei n-a fost niciodată departe de ea.

A fost cerută în căsătorie Andreea de Adrian Brâncoveanu?

De șase ani, Andreea este într-o relație cu Adrian Brâncoveanu și pare că totul e perfect între ei. Sunt exact ca o familie, chiar dacă nu există acte perfectate la Starea Civilă. Vedeta a mai spus în interviuri că-și mai dorește un copil și căsătoria nu e încă pe agenda brunetei. Totuși a întrebat-o acum și Teo, la modul direct, dacă a fost cerută de partener, dacă a primit inelul cu diamant de la bărbatul iubit.

Andreea Maria a răspuns la fel de direct: Nu, nu există niciun diamant de logodnă și nici nu m-a cerut în căsătorie. Spune că sunt oameni maturi, care ți-au tranșat problemele, le e bine împreună, iar dacă o fi să se întâmple să fie cerută, o să se gândească atunci ce va face. Deocamdată nu e o prioritate. E mulțumită că Adrian se înțelege foarte bine cu Violeta, care l-a acceptat în viața lor chiar de la început, și că amândoi au reușit să-i creeze fetei un ambient familial în care să se simtă bine și să crească frumos.

„Partenerul meu de viață a avut un mare aport, mi-a fost tot timpul sprijin, ne-am consultat la fiecare detaliu, am gândit totul împreună, cu dragoste”, spune Andreea Marin anul trecut, când a reușit să mai construiască încă o casă în care și-a instalat birourile firmei pe care o conduce.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre