Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Marin fierbe. Ce emisiune pregătește și cum se va numi

Andreea Marin fierbe. Ce emisiune pregătește și cum se va numi
Când aproape nimeni nu mai credea că după atâta timp Andreea Marin va reveni în agitația din fața reflectoarelor, diva demonstrează încă o dată că „Nu există nu se poate!”. Acesta este și numele noii emisiuni pe care urmează să o prezinte.  

Fanii au asaltat-o pe frumoasa brunetă devenită, între timp, blondă, cu întrebări, care mai de care mai curioase, privind noua emisiune pe care o va modera. Bruneta pe care o știam din epoca „Surprizelor” a trecut printr-o binevenită schimbare de look înaintea emisiunii.

“Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă! Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la informatică și habar nu aveam ce înseamnă munca la TV. (…) Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR.

M-am gândit foarte bine: știu că exista nostalgia spectacolului în direct, în care și eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea buna. (…)

Așa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu știu că le iubesc și le asociază cu persoana mea, îmbogățite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoții care să îi îmbogățească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent.”, a spus Andreea Marin conform interviului acordat unica.ro.

Când se va difiza emisiunea Andreei Marin

Iar prezentul e pledoarie pentru pozitivism. „Nu există nu se poate! E vorba tatălui meu care a devenit motto-ul vieții mele apoi și care devine acum titlul emisiunii mele. Eu aleg să fac un program TV pe care să-l poată urmări orice om, de orice vârstă, alături de familie, cu șansa de a fi inspirat, încantat, motivat, de a afla ceva nou!

Emisiunea va descoperi oameni care se împotrivesc valului, care nu se lasă când li se spune nu, care pot! Deși nu sunt genii, sunt oameni care ies din mulțime pentru că ei cred cu adevărat în ideile lor și nu le abandoneaza, ci le împlinesc”, a mai spus prezentatoarea TV, conform aceleiași surse.

Showul se va lansa la începutul lui octombrie, pe TVR2. Emisiunea urmează să fie difuzată de luni până joi, seara, de la ora 18.00.

Primele declarații despre iubitul care există de trei ani

Iar dacă tot e blondă și începe o nouă emisiune, Andreea Marin și-a luat inima-n dinți și a vorbit și despre iubitul ei: Adrian Brâncoveanu. Acesta nici măcar nu e nou, dar are un rol extrem de important în viața divei. E pentru prima dată când Andreea Marin vorbește despre relația cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul cu care e împreună de trei ani.

„Suportul constant pe care îl simt din partea lui, dragostea, bineînțeles, faptul că simt că am un adevărat partener și un prieten. Dar admir și calitățile lui ce țin de profesie, ne asemănăm, construim amândoi pe calea dreaptă, fără abaterile dorite de alții, fără a ne lăsa trași de val înapoi. Îndrăznim mereu mai mult, cu credință.

În Campania Prețuieste Viața, din aceste luni de pandemie, mi-a fost sprijin și am adunat împreună ajutoare, donații, am fost în convoaiele umanitare, muncind voluntar, umăr lângă umăr”, a spus Andreea Marin în același interviu pentru aceeași revistă.

Sursa foto: Instagram

Dorian Popa, pe mâna medicilor: întâi intervenție la gură, acum la cap. El este Cheluțu!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre