Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Marin, poveste de groază cu un diagnostic cumplit: cancer

Andreea Marin, poveste de groază cu un diagnostic cumplit: cancer
Andreea Marin este, de departe, una din cele mai iubite vedete din showbizul autohton și care a știut mereu să își dozeze aparițiile și confesiunile publice, astfel încât fanii să nu se simtă neglijați, dar păstrând, în același timp, loc pentru intimitate. Aa ales să vorbească acum despre confruntarea ei cu cancerul.

Recent, superba vedetă a mărturisit drama vieții ei, momentul în care aștepta un verdict implacabil. Cancer. O tumoră imensă îi crescuse în spate, și doar o minune a făcut ca totul să poată fi vindecat ușor. De altfel, e lucru știut, Andreea Marin e o persoană extrem de atentă la starea ei de sănătate, vedeta își cultivă propriile legume și mirodenii, în grădină, cu semințe de soiuri aduse din Moldova natală. Dar momentul suspiciunii de cancer a fost și va rămâne o linie roșie în memoria ei.

Operație cu suspiciune de cancer

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană. Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu”, a declarat Andreea Marin într-un interviu. Cel mai dificil a fost timpul de așteptare al rezultatelor analizelor.

Andreea Marin a trecut cu bine peste intervenție

„800 de grame de tumoră”

„Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc. A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine.

Am trecut printr-o biopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul. Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin”, a mai spus Andreea Marin pentru click.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre