Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Raicu, sfâșiată de durere. Vedeta își îngroapă cea mai dragă ființă

Andreea Raicu, sfâșiată de durere. Vedeta își îngroapă cea mai dragă ființă
Pentru Efi nici un sacrificiu nu i s-a părut prea mare. A făcut tot ce s-a putut să-i ofere viața care o merita. Din păcate însă, cei doi și-au luat adio.

L-a crescut de mic și era parte din sufletul său. După ce lui Efi i-au fost descoperite probleme de sănătate, Andreea Raicu a avut grijă zi și noapte.

O iubire dincolo de cuvinte…

Andreea Raicu a postat cu puțin timp un mesaj pe contul său de Facebook, în care și-a anunțat fanii că cea mai scumpă ființă din viața sa, Efi, a plecat la ceruri. Vedeta e sfâșiată de o durere care nu va trece niciodată și nimeni nu-l va înlocui vreodată pe cel mai iubitor câine, membru al familiei cu drepturi depline.

Efi, cel mai bun prieten de joacă…

„Mi-a alinat durerile sufletului, care mi-a simțit fiecare emoție și fiecare lacrimă”

Când o bucată din sufletul tău e sfâșiată…. Și simți o durere care crezi că te va sufoca… puțin spațiu face doar recunoștința pentru că am avut lângă mine timp de 14 ani un suflet atât de curat. Atât de bun, care mi-a alinat durerile sufletului, care mi-a simțit fiecare emoție și fiecare lacrimă. Care mi-a adus atâta bucurie în casă și în viață, cum nu credeam că poate aduce un câine.

Împreună, la bine și la greu

„E una dintre cele mai dureroase despărțiri din viața mea”

Pentru că Efi nu era “un câine”. Efi era un membru al familiei. Mi-a dat și m-a învățat dragostea necondiționată în fiecare moment și m-a făcut să descopăr atât de multe despre mine. E una dintre cele mai dureroase despărțiri din viața mea… și știu că nu va trece de tot niciodată…

Lângă Efi, toate problemele Andreei Raicu dispăreau

„Pentru Efi sunt în stare să mut și munții din loc”

Cu ceva timp în urmă, Andreea a povestit despre câinele său care a îmbătrânit, spunând fanilor că pentru el ar face orice pe această lume. Acum, marea ei iubire, s-a dus într-o lume mai bună. „Când vine vorba de Efi sunt în stare să mut și munții din loc doar ca să știu că este mai bine.

Rămas bun, Efi…

Și cred că așa sunt majoritatea stăpânilor, mai ales când „copilașii” lor îmbătrânesc. E greu să mă obișnuiesc cu ideea că Efilică a îmbătrânit. Încerc pe cât de mult posibil să nu mă duc prea departe cu gândul la diverse scenarii. Ce pot să fac este să fiu alături de el, să îl ajut și să îi fac viața mai ușoară”, mărturisea vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre