Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Tonciu și boacănele din copilărie. A fost la un pas de o nenorocire, fanii s-au îngrozit

Andreea Tonciu și boacănele din copilărie. A fost la un pas de o nenorocire, fanii s-au îngrozit
Andreea Tonciu și-a surprins fanii cu o declarație șocantă. Bruneta a povestit într-o emisiune ce i-a făcut unei prietene în copilărie. Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată la așa ceva.

Andreea Tonciu poate ajunge la gesturi extreme atunci când trebuie să ducă la bun sfârșit un lucru. Fanii au rămas uluiți când au ascultat ce a spus vedeta.

Și-a împins prietena de la etaj

Războinică și acum, războinică și în copilărie. Andreea Tonciu a povestit că a fost la un pas să îi distrugă viața unei bune prietene pe care a aruncat-o de la etaj. Se pare că nu a fost nimic intenționat, pur și simplu Andreea juca un rol negativ într-o piesă de teatru și s-a gândit să facă totul ca la carte. Prietena vedetei a căzut în gol de la etajul unu, dar norocul a fost de partea ei și nu a pățit nimic. Însă Andreea și-a primit pedeapsa acasă de la părinți și a povestit totul când a fost invitată la emisiunea Oracolul vedetelor.

„M-am jucat și din greșeală am împins-o”

„Asta nu am spus-o nimănui. M-am jucat cu vecinele mele, eu am copilărit într-o casă naționalizată la Piața Unirii, iar în acea curte stăteau foarte multe familii și eram mulți copii acolo. Pe vremuri, erau telenovelele alea pe Acasă TV și fiecare copil ne alegeam câte un rol și eu eram rolul negativ, îmi plăcea să țip, să urlu, să fac ca toate alea. M-am jucat și din greșeală am împins-o, fără să vreau.

Andreea Tonciu, boacăne din copilărie
Andreea Tonciu și boacănele ei din copilărie

„Știi câtă bătaie mi-am luat atunci? Nu vrei să știi”

Am împins-o pe o vecină, prietena mea, care a căzut de la etajul 1. Deci fără să vreau, deci la casele astea naționalizate urcai pe scări și aveau ca o gaură unde nu era nimic și nu știu cum am făcut că fără să vreau sau intenționat, nu-mi amintesc, am împins-o, bine că nu a pățit ceva copilul ală. Știi câtă bătaie mi-am luat atunci? Nu vrei să știi”, a povestit Tonciu.

A distrus părul unei alte vecine

Dar pentru că era un copil căruia îi plăcea să facă boacăne, nu s-a potolit și la un alt joc i-a distrus părul unei prietene. „Încă o fază super tare. Îmi plăcea să mă joc de-a coaforul, să fiu coafeză, și o luam pe vecina asta a mea, îi ziceam vino acasă la mine că sunt singură și ne jucăm de-a coaforul. Și ce crezi? Avea un păr lung până la fund și am tuns-o băiețește. La un moment dat, am auzit sunând la ușă și zic: Aoleu, au venit?, o văd acum pe asta tunsă scurt, am luat tot părul și l-am băgat sub pat”, s-a lăudat vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre