Simona Ionescu / Redactor Șef

Andrew Tate face marele anunț din spatele gratiilor: „Avocații mei au arătat adevărul! Voi fi eliberat!”

Andrew Tate face marele anunț din spatele gratiilor: „Avocații mei au arătat adevărul! Voi fi eliberat!”
La finele lunii februarie expiră mandatul de arestare preventivă a fraților Andrew și Tristan Tate și a complicelor lor, în dosarul de crimă organizată în care sunt reținuți încă de pe 30 decembrie 2022.

Prezent mai intens ca niciodată pe rețelele sociale, Andrew Tate a ținut să dezvăluie, marți, faptul că va fi eliberat în curând din celula arestului Poliției Capitalei. Acesta a anunțat pe unul din conturile sale de Instagram faptul că va fi liber în curând.

„My Legal team has done a fantastic job today. As of today, The Judges have been given a very close understanding of the Truth behind the allegations against me. True colors were brought to light. Inshallah, I will be freed” ( n.r. – trad: „Echipa mea juridică a făcut o treabă fantastică astăzi. Începând de astăzi, judecătorii au înțeles foarte bine adevărul din spatele acuzațiilor aduse împotriva mea. Adevăratele culori au fost scoase la lumină. Inshallah, voi fi eliberat”).

Andrew Tate plătește onorarii grase unei avocate celebre din America

Recent s-a aflat cine e avocata celebră care a preluat cazul fraților Tate. Este vorba de Tina Glandian, cea care  i-a reprezentat pe Chris Brown, Jussie Smollett și Kesha, scrie RollingStone.com. Tina Glandian, care s-a alăturat anul acesta echipei juridice care îi apără pe cei doi frați Tate a susținut încă de la finele lunii ianuarie că reținerea lui Tate fără acuzații timp de peste 30 de zile a încălcat legislația internațională privind drepturile omului.

Cel mai recent caz notabil al lui Glandian a fost, probabil, procesul de anul trecut al cunoscutului actor Jussie Smollett. Glandian a făcut parte din echipa de apărare a lui Smollett, deși cazul s-a încheiat cu o condamnare pentru clientul său (Smollett face apel la verdict cu o altă reprezentare juridică). Un demers recent mai reușit a fost acela de a fi co-avocatul principal al luptătorului MMA Cain Velasquez, acuzat de tentativă de omor, pentru care a obținut eliberarea pe cauțiune în noiembrie anul trecut.

Pe site-ul Geragos & Geragos, biografia lui Glandian îi enumeră pe Chris Brown, Kesha și Mike Tyson ca fiind alți clienți notabili ai săi. Glandian a fost implicată în lunga bătălie juridică a Keshei cu Dr. Luke.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre