Simona Ionescu / Redactor Șef

Andrew Tate, o nouă acuzație de viol. A patra femeie din Marea Britanie a alertat procurorii de la București cu o declarație terifiantă

Andrew Tate, o nouă acuzație de viol. A patra femeie din Marea Britanie a alertat procurorii de la București cu o declarație terifiantă
Andrew Tate nu scapă de acuzații și procese nici în Marea Britanie. Chiar dacă este arestat la domiciliu din București, la Londra a apărut a patra femeie care reclamă că a violat-o.

Daily Mail a prezentat declarația ultimei femei care se consideră victima lui Andrew Tate. „Gâfâiam după aer. Mâna lui era în jurul gâtului meu. Mă sufoca” – este doar o parte din relatarea șocantă, făcută unui jurnalist de cea de-a patra tânără, prezentată sub numele fictiv „Evie”.

Toate cele patru femei britanice l-au dat în judecată pe Andrew Tate pentru daune legate de presupuse agresiuni fizice.

Declarația lui Evie a ajuns și la procurorii români, iar echipa de avocați a învinuitului a respins acuzațiile spunând că Tate le consideră pe aceste „victime” ca fiind niște „oportuniste”.

Jurnalistul de la Daily Mail a stat de vorbă cu una din tinerele care au acceptat să facă video chat și au ajuns în patul lui Andrew Tate.

„Aș fi încercat să-i iau mâna de pe gâtul meu, îl împingeam înapoi, dar este un tip destul de mare”

Evie, o femeie de 30 de ani, descrie actul sexual și spune că îl consideră un viol pentru că bărbatul a făcut-o să fie inconștientă.

„Singurul lucru asemănător pe care l-am simțit înainte a fost ca atunci când am luat un anestezic, dar asta a fost diferit. A fost o panică în legătură actul acela. Gâfâiam după aer. Mâna lui era în jurul gâtului meu. M-a durut. Eram conștientă de presiune. Nu puteam respira. Mă chinuiam să iau aer. Știam ce se întâmplă – mă sufoca. A fost o încăierare. Aș fi încercat să-i iau mâna de pe gâtul meu, îl împingeam înapoi, dar este un tip destul de mare”, a povestit Evie, cea de a patra femeie din Marea Britanie care face acuzații grave de violență sexuală la adresa lui Andrew Tate.

Tânăra a declarat că nu știe cât timp a fost semiinconștientă, dar când și-a recăpătat cunoștința a fost dezorientată și confuză. Nu a înțeles imediat ce se întâmplă.

„Când m-am întors, nu știam unde sunt. Era întuneric. Apoi mi-am dat seama că încă făcea sex cu mine, iar eu stăteam întinsă acolo”.

Întâmplarea relatată de Evie s-a petrecut în urmă cu niște ani, după cum i-a menționat ea jurnalistului.

Andrew Tate neagă categoric cele spuse de englezoaice

Cele patru femei l-au acționat în judecată în Marea Britanie, cerându-i daune pentru agresiunile fizice invocate. Tate neagă categoric acuzațiile.

Avocații care le reprezintă în instanță pe trei femei britanice, în vârstă de 20 și 30 de ani, au anunțat că urmăresc o acțiune civilă separată pentru despăgubiri împotriva lui Tate. Ei susțin că infracțiunile de abuz au avut loc între 2013 și 2016, în timp ce Tate locuia în Marea Britanie și chiar înainte de a apărea în reality show-ul TV Big Brother.

Atunci Andrew Tate a fost eliminat din emisiune căci a ieșit la iveală un videoclip cu el ce părea că bate o femeie cu o curea. Problema a fost investigată, dar nu au fost aduse acuzații după ce ambele părți au declarat că incidentul a fost consensual.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre