Simona Ionescu / Redactor Șef

Angelina Jolie se roagă de Brad Pitt. Încearcă o nouă strategie în procesul pentru castelul din Franța

Angelina Jolie se roagă de Brad Pitt. Încearcă o nouă strategie în procesul pentru castelul din Franța
Angelina Jolie a schimbat strategia în cadrul procesului intentat de Brad Pitt pentru castelul din Franța. Actrița se roagă de fostul soț, ceea ce reprezintă o premieră, căci în trecut rolurile erau inversate.

Brad Pitt și Angelina Jolie se tot luptă prin instanțe încă din 2016, când s-au despărțit oficial. Povestea este nesfârșită în acest punct, căci cuplul tot are câte ceva de împărțit. Ultimul măr al discordiei în reprezintă castelul din Franța, Chateau Miraval, care dispune și de o podgorie. Reamintim că Brad Pitt și Angelina dețineau acțiuni egale ale proprietății, iar actrița și-a vândut partea ei în 2021, lucru care a stârnit furia lui Pitt. 

În timp ce Brad Pitt cere daune punitive în valoare de 67 de milioane de dolari de la fosta soție, aceasta amenință pe altă parte cu dezvăluirea tuturor acordurilor de confidențialitate ale foștilor angajați, pentru a demonstra cum se purta actorul de fapt. 

Angelina schimbă strategia. E mieroasă și cere pace 

Dacă în trecut Brad Pitt era cel care milita pentru stingerea conflictului, iar Angelina era hotărâtă să meargă până în pânzele albe, acum rolurile s-au inversat, căci, conform avocaților, actrița e cea care îl roagă pe Pitt să înceteze conflictul, pesemne că a schimbat strategia. 

Angelina încearcă o nouă strategie în procesul cu Brad Pitt

Reprezentantul legal al lui Jolie, Paul Murphy, a declarat că Pitt „deține controlul asupra tuturor proprietăților pe care le-a împărțit cuplul, precum și asupra afacerii, dar totuși cere mai mult și o dă în judecată pe Angelina pentru 67 de milioane de dolari plus daune punitive.”

Brad Pitt își ascunde abuzurile în spatele acordurilor de confidențialitate, spune Jolie

„Prin aceasta, Pitt a pus clar în discuție motivul pentru care a încercat să o pedepsească și să o controleze pe Angelina cerând un NDA (n.r. clauză de confidențialitate) nou extins pentru a acoperi comportamentul său personal necorespunzător și abuziv. Aceste acțiuni sunt esențiale pentru aceste proceduri. Nu suntem deloc surprinși că domnul Pitt se teme să predea documentele care demonstrează aceste fapte,” a continuat declarația. 

Chateau Miraval este motivul discordiei dintre Brad Pitt și Angelina Jolie

„În timp ce Angelina îi cere din nou domnului Pitt să pună capăt conflictului și să pună în sfârșit familia lor pe o cale clară spre vindecare, dacă domnul Pitt nu își retrage procesul, Angelina nu are de ales decât să obțină dovezile necesare pentru a dovedi că acuzațiile sale sunt false.”

Cei doi pasează vina 

Reacția Angelinei Jolie vine după ce, în luna aprilie, avocații lui Pitt au acuzat-o că a încercat să intimideze martorii din cadrul procesului, foști angajați ai cuplului, amenințând cu despăgubiri uriașe dacă încalcă acordurile de confidențialitate semnate. 

Ca răspuns, Angelina Jolie și-a schimbat acum strategia și spune că de fapt Brad Pitt a cerut semnarea unui acord de confidențialitate mai stufos, nu ea. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre