Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita lui Brad Pitt, cea mai răbdătoare femeie. A așteptat aproape trei ani

Iubita lui Brad Pitt, cea mai răbdătoare femeie. A așteptat aproape trei ani
După ce a început divorțul de Angelina Jolie, Brad Pitt a avut nevoie de mult timp să intre într-o relație asumată și de lungă durată. Actuala iubită îi e aproape deja de câțiva ani, iar vedeta de la Hollywood a luat o decizie î privința ei.

Brad Pitt și Ines de Ramon, au avut prima apariție publică împreună, asumați, de mână, la un eveniment în care toate aparatele de fotografiat și filmat au fost ațintite asupra lor. Iubita lui Brad Pitt este cea mai răbdătoare femeie. Ea a așteptat aproape trei ani momentul acesta al asumării publice a relației lor.

Primele zvonuri în legătură cu relația dintre Brad Pitt și iubita lui, Ines de Ramon, au apărut în noiembrie 2022. De atunci au existat speculații, apariții împreună surprinse de paparazzi, dar niciodată nu au venit la vreun eveniment ținându-se de mână, ca un cuplu. Până acum.

Iubita lui Brad Pitt a așteptat gestul aproape trei ani

Brad Pitt a făcut un gest care a luat audiența prin surprindere. Actorul în vârstă de 60 de ani nu s-a mai ascuns de paparazzi când a ieșit în public alături de iubita sa, Ines de Ramon. De fapt, el a fost cel care a introdus-o lumii întregi pe femeia cu care are o relație de aproape trei ani și care este cu 26 de ani mai tânără decât el.

Până acum, deși era cunoscut faptul că Brad și Ines sunt un cuplu, cei doi evitau să fie fotografiați împreună. Chiar și atunci când participau la același eveniment, intrau separat. Totuși, de data aceasta, actorul a ales să-și asume public povestea de dragoste.

Cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 din Marea Britanie, Brad Pitt a apărut alături de Ines de Ramon, pentru a vedea cursa. El a ținut-o de mână aproape tot timpul, protectiv, și a mers înaintea ei pentru a-și croi drum printre mulțimea de curioși și fotografi.

Ce a stat în spatele apariției surprinzătoare a cuplului

Ines de Ramon (34 de ani) părea ușor intimidată de toată atenția fotografilor asupra sa, dar Brad Pitt a asigurat-o în permanență că totul este în ordine și nu i-a dat drumul la mână nicio secundă. Cei doi au fost îmbrăcați în nuanțe pastel.

Pitt purta o jachetă galbenă, tricou și pantaloni albi, ochelari de soare stil aviator și o pălărie bucket, în timp ce iubita lui Brad Pitt a optat pentru o rochie până la genunchi, cu mâneci lungi, de un albastru pastel, ochelari de soare și botine negre cu toc. Această ieșire nu a fost întâmplătoare, întrucât în aceeași zi a fost lansat trailerul noului său film, „F1”, care are ca temă cursele de mașini. În mai puțin 24 de ore imaginile au strâns milioane de vizualizări.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre