Simona Ionescu / Redactor Șef

Brad Pitt, acuzat de presă că a comis monstruozități ca tată. Angelina Jolie savurează decizia copiilor lor

Brad Pitt, acuzat de presă că a comis monstruozități ca tată. Angelina Jolie savurează decizia copiilor lor
Brad Pitt suferă în tăcere, căci zilele trecute a primit o lovitură puternică de la Shiloh, fiica sa naturală și a Angelinei Jolie care a împlinit 18 ani și a sărbătorit renunțând la numele tatălui ei. Mai mult decât atât, Shiloh i-a mai dat încă o lovitură actorului.

Rând pe rând, copiii Angelinei și ai lui Brad Pitt s-au dezis de tatăl lor de-a lungul timpului și au luat partea mamei. Ultima este chiar Shiloh, fiica naturală a cuplului, care a împlinit 18 ani ani pe 27 Mai, ocazie cu care a depus cerere legală pentru a renunța la numele de Pitt. Aceasta a fost o lovitură pentru Brad Pitt, care își plânge acum copiii în tăcere. Iar în tot acest timp, a mai primit o nouă lovitură, tot de la Shiloh. 

Dacă înainte existau discuții cu privire la faptul că Angelina însăși ar fi ținut copiii departe de Brad Pitt, se pare că acest zvon nu este real, susțin o sursă pentru presa americană. Asta pentru că în ceea ce o privește pe Shiloh, tânăra a părut atât de decisă să taie orice legătură cu tatăl ei, încât a făcut toate demersurile fără implicarea Angelinei. De aici s-a născut întrebarea: Ce monstruozități a făcut Brad Pitt încât propria lui fiică vrea să-l șteargă definitiv din viața ei? Angelina și fiul lor adopriv, Maddox, au lăsat de înțeles că acesta devenea deseori violent și abuza de alcool și droguri. Singurul episod cunoscut, în detaliu, despre aceste momente este cel petrecut într-un avion privat în care Angie, Brad și copiii lor călătoreau. Actorul, sub infuența alcoolului, ar fi sărit să o bată pe Angelina, dar și să-l sugrume pe Maddox – potrivit presei din SUA.

Shiloh și-a plătit singură avocatul 

Surse din interiorul anturajului actriței au declarat că Shiloh și-a plătit singură avocatul care se ocupă de formalitățile de renunțare la numele Pitt. Astfel, s-a dezvăluit că Angelina nu știe detalii vizavi de tot acest proces, căci nu și-a finanțat fiica cu niciun dolar. 

Shiloh a depus cerere legală pentru a renunța la numele tatălui ei, Brad Pitt

Noua informație este cu siguranță încă o lovitură mare pentru Brad Pitt, care spera ca la un moment dat să se împace cu fiica sa, odată ce aceasta va deveni majoră și „va ieși de sub influența mamei ei”. Însă Shiloh și-a luat deja singură prima decizie din noua ei viață de adult, ceea ce este cu atât mai supărător pentru tatăl ei. 

Brad Pitt este „supărat” de decizia fiicei sale 

În ceea ce privește reacția lui Brad Pitt, acesta s-a retras departe de ochii publicului și suferă în tăcere. Conform unei surse apropiate actorului, acesta „știe și este supărat” de decizia fiicei sale, pe care o iubește enorm. 

„Știe și este supărat că Shiloh a renunțat la numele lui. Nu a simțit bucurie mai mare decât atunci când ea s-a născut. Mereu și-a dorit o fiică”, a declarat o sursă pentru o publicație de peste Ocean. „Gândul că și-a pierdut copiii nu este deloc ușor pentru Brad. Își iubește copiii și îi este foarte dor de ei. E foarte trist”, a încheiat sursa. 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre