Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie a primit cel mai frumos cadou de majorat de la profesorul de dans

Fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie a primit cel mai frumos cadou de majorat de la profesorul de dans
Chiar dacă sunt la cuțite în fața instanței, în cel mai lung proces de divorț al unor vedete, Brad Pitt și Angelina Jolie au motive de maximă bucurie, azi. Fiica lor, Shiloh, a devenit persoană adultă. Cu ocazia majoratului adolescenta vedetă a avut parte de un cadou neașteptat din partea unui bărbat.

Marți, fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie a împlinit 18 ani. Ea a primit cel mai frumos cadou de majorat de la profesorul ei de dans. Așa cum am mai scris, tânăra se pregătește intens pentru o carieră în lumea dansului și este foarte talentată, după cum au remarcat coregrafii sau artiștii cu care a lucrat deja. Are așa mult talent încât „doar cerul e limita”, spun aceștia.

Keelan Carter, coregraful care îi este în prezent profesor de dans lui Shiloh, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Daily Mail, cât de talentată este fiica actorilor vedete, dar și cât de mult se străduiește aceasta să își construiască propria carieră, departe de influența părinților săi celebri.

Profesorul de dans al lui Shiloh Jolie-Pitt dezvăluie cum este cu adevărat fiica vedetelor de la Hollywood în spatele ușilor închise – și cum se simte adolescenta cu adevărat în legătură cu statutul ei de celebritate. Acesta insistă că tânăra dansatoare este departe de a fi un „copil de vedetă” stereotipic de la Hollywood.

Cel mai frumos cadou de majorat pentru fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie

Shiloh, sau „Shi” pentru prietenii și familia ei, a impresionat pentru prima dată lumea cu abilitățile sale în 2021, când un videoclip cu ea dansând a devenit viral. Acum, trei ani mai târziu – în timp ce adolescenta își sărbătorește ziua de naștere și împlinirea majoratului, coregraful ei, Keelan Carter, a dezvăluit viața ei din studioul de dans. În ciuda faptului că are părinți celebri, coregraful susține că Shiloh este hotărâtă să-și atingă obiectivele carierei fără a se baza pe numele ei faimos.

Shiloh Jolie – Pitt a împlinit 18 ani. Tânăra lucrează intens să își facă o carieră de dansatoare fără ajutorul părinților (Instagram)

„Shiloh este o dansatoare deosebit de talentată, demonstrând dedicare și muncă asiduă, a spus coregraful, el însuți un artist de succes care activează deopotrivă în actorie și modă. Este o persoană sinceră și directă, care nu folosește niciodată statutul de celebritate în avantajul ei.

Shi nu se bazează pe numele ei faimos pentru a-și atinge obiectivele. Sincer, la început nici măcar nu știam cine este și nu cred că acest lucru contează, mai ales într-un studio de dans. Înțeleg că poate fi dificil să vezi persoana dincolo de statutul ei de celebritate, dar vă îndemn să faceți un efort pentru ea. Credeți-mă, merită”.

Ce spune de la profesorul de dans despre Shiloh Jolie-Pitt

Coregraful a mai spus că videoclipurile recente de dans în care apare Shiloh „au fost realizate în același mod în care postez (imagini cu) orice dansator care vine la sesiunile sau cursurile mele și pe care consider că merită să fie prezentat”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lil Kelaan Carter (@lilkcarter)

Într-un videoclip postat pe contul său de Instagram miercuri, în care apar Shiloh și alți trei dansatori, Keelan a scris: „Abia aștept să mă întorc în studio cu acești oameni talentați. În ultima perioadă din viața mea, LA este „acasă” și mă bucur că am avut ocazia să întâlnesc atât de mulți oameni muncitori și minunați. Mă bucur de fiecare dată să vă am alături de mine în studio, așa că vă mulțumesc”.

Adolescenta e rar etichetată în postări. Există un motiv anume

În videoclip, cei patru dansează pe melodia „Tanzania” de Uncle Waffles și Tony Duardo, cu Sino Msolo și Boibizza. Dansul a fost coregrafiat de Keelan. Shiloh poartă pantaloni de trening și un tricou supradimensionat în timp ce își execută mișcările rapide, iar Keelan a scris: „Mișcările ei sunt incredibile. Mulțumesc pentru energia ta”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

Keelan a postat numeroase videoclipuri cu Shiloh, dar și cu alți colegi ai ei de la cursurile de dans. Fiica celebrului cuplu de la Hollywood este rar etichetată în videoclipuri, deoarece toți îi respectă intimitatea, a mai declarat coregraful pentru sursa citată.

Ce spun părinții vedetă despre cariera fiicei lor

Angelina Jolie, care a lucrat cu ONU în programe pentru refugiați timp de mai bine de două decenii, vizitând tabere din Cambodgia, Tanzania, Sierra Leone și Pakistan, deseori însoțită de toți copiii ei – nu a comentat în mod specific aplecarea fiicei sale pentru coregrafie. Ea a vorbit însă despre încurajarea talentelor unice ale tuturor copiilor ei. „Copiii ar trebui să fie lăsați să se exprime în orice mod doresc, fără ca nimeni să îi judece, deoarece acest lucru este o parte importantă a creșterii lor”, a spus ea într-un interviu pentru Reuters.

Shiloh a moștenit frumusețea părinților. Brad Pitt spune că talentul coregrafic nu l-a preluat de la el (Instagram)

Tatăl lui Shiloh, Brad Pitt, a vorbit și el despre abilitățile de dans ale fiicei sale într-un interviu din 2022 pentru Entertainment Tonight. În timp ce promova filmul său „Bullet Train”, el a numit-o pe Shiloh „foarte frumoasă” și a spus că talentul ei  îl emoționează „până la lacrimi”. „Nu știu de unde a moștenit acest talent. Eu sunt domnul Două-Picioare-Stângi”, a spus Brad, acum în vârstă de 60 de ani.

Talentul lui Shi, devoalat încă de acum trei ani

Talentul de dansatoare al lui Shiloh a fost recunoscut încă din 2021, când un videoclip cu ea dansând pe melodia „Vegas” a Rihannei a fost distribuit pe YouTube de coregraful Hamilton Evans din LA. Un alt videoclip o arăta pe Shiloh dansând pe melodia „About Damn Time” de Lizzo, în timp ce restul trupei sale de dans urmărea din spate.

Shiloh frecventează cursuri de dans de câțiva ani. Ea are prieteni buni în comunitatea de dans, iar profesorii sunt foarte impresionați de ea.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre