Simona Ionescu / Redactor Șef

Brad Pitt, testul intervențiilor estetice. Două fotografii arată diferențe notabile. Ce spun specialiștii

Brad Pitt, testul intervențiilor estetice. Două fotografii arată diferențe notabile. Ce spun specialiștii
Brad Pitt pare că întinerește pe zi ce trece, iar specialiștii spun că „vinovate” de cum arată acum fostul soț al Angelinei Jolie ar fi câteva intervenții estetice.

Brad Pitt întinerește cu ajutorul medicilor? Tot mai mulți cred că actorul a apelat la intervenții estetice, deși nu a recunoscut niciodată acest lucruri. Dar diferența dintre două fotografii ale starului e uriașă.

Un medic estetician spune că operația l-ar fi costat pe actor nu mai puțin de 100.000 de lire sterline

Secretul lui Brad Pitt pentru aspectul său strălucitor și tineresc la vârsta de 60 de ani s-ar putea reduce la un lifting facial cu șase cifre, potrivit unui medic estetician. Dr. Jonny Betteridge a devenit viral pe TikTok după ce a sugerat că starul hollywoodian ar fi suferit o operație estetică care l-ar fi putut costa pe actor mai mult de 100.000 de lire sterline, iar telespectatorii nu pot să nu se întrebe dacă este adevărat.

Deși nu există nicio sugestie că Brad ar fi suferit o intervenție chirurgicală, Dr. Betteridge a disecat două fotografii ale acestuia, la trei ani distanță, și spune că arată mult mai bine. El a observat schimbări „semnificative” în fața lui Brad, declanșând teorii ale… conspirației cosmetice.

„Nu poți obține aceste rezultate prin metode nechirurgicale”

„Videoclipul cu Brad a devenit viral pentru că oamenilor nu le vine să creadă cât de bine arată la 60 de ani”, a declarat expertul în cosmetică pentru The Sun.

Brad Pitt cu operație estetică și fără. Sursă foto: mirror.co.uk

„Dacă ne uităm la imaginile pe care le-am postat, Brad arată de parcă și-ar fi putut face o operație de lifting. Schimbările sunt semnificative în acest timp.

Pentru a avea acel grad de ridicare a feței și a conturului, în special în partea de mijloc și inferioară a feței, nu poți obține aceste rezultate prin metode nechirurgicale”, spune acesta. Specialistul susține că ar fi plătit peste 100.000 de lire sterline pentru operație, având nevoie de luni de recuperare.

Brad nu a recunoscut niciodată publică că ar fi ajuns la… cuțit

Comentariile au sugerat că aspectul bun al lui Brad nu este altceva decât o rutină decentă de îngrijire a pielii, unii refuzând să creadă că ar recurge la o intervenție chirurgicală. Actorul care a jucat în „The Curious Case of Benjamin Button” un film despre un bărbat care îmbătrânește invers, iese în mod constant în evidență arătând abia cu o zi mai în vârstă decât atunci când a devenit celebru în anii ’90. Brad nu a recunoscut niciodată în mod public că ar fi ajuns la cuțit sau că și-a făcut vreo ajustare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre