Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea îi lămurește pe români de ce dansa pe masă, după ce a văzut confuzia din știrile de presă

Mădălina Ghenea îi lămurește pe români de ce dansa pe masă, după ce a văzut confuzia din știrile de presă
Mădălina Ghenea este una dintre cele mai apreciate vedete din România, în străinătate. E model, actriță, are contracte pentru reclame, își crește singură fiica și duce o viață departe de scandaluri mondene. În care, fără să vrea, este mereu implicată.

Deseori prezentă în imagini publice în ținute provocatoare, Mădălina Ghenea a simțit că este momentul să îi lămurească pe români de ce dansa pe masă, după ce a văzut confuzia din știrile de presă. Recent, ea a distribuit noi imagini în care e îmbrăcată în rochie de mireasă,  din timpul unei ședințe foto. Nu e prima dată când face publice respectivele imagini.

Într-una din campaniile publicitare de anul trecut, Mădălina Ghenea a fost filmată și fotografiată dansând pe masă (Instagram)

De data aceasta ea aduce în discuție imagini  realizate și postate, din altă reclamă, acum aproape un an. Dansa pe masă, înconjurată de bărbați.  Încă de atunci s-a izbit de comentarii dureroase. „Josnic!!! Călare pe masă. Mai rău ca o escortă de lux, ca să nu spun mai rău”, i-a scris un român. Astfel de comentarii sunt asumate de vedetă, însă știrile neadevărate despre viața ei care apar în presa din România, o afectează pe Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea îi lămurește pe români de ce dansa pe masă

În weekend, Mădălina Ghenea a simțit nevoia să lămurească cum stau lucrurile. Ea a făcut o postare detaliată, în care explică, cu subiect și predicat, ce se întâmplă în toate imaginile pe care le postează pe rețelele sociale. „Mă întreb cum este posibil ca oamenii să nu-mi înțeleagă meseria, sunt o actriță, oamenilor!


În viața reală nu aș dansa niciodată pe mese în fața oamenilor frumoși care s-au oferit să fie actori în campania noastră, dar ca actriță am jucat multe personaje diferite și pentru a vă oferi o mică privire pentru următorul meu proiect, (aflați că) sunt o ticăloasă, la propriu. Evident că nu înseamnă că sunt o ticăloasă în viața reală.

Îmi amintește cumva de primul meu premiu pe care l-am primit la prestigiosul festival de film de la Roma pentru un film italian: toate ziarele din România scriau că făceam în viața reală ceea ce făceam de fapt doar în film. Unii oameni trebuie să se calmeze puțin! Oricum, sunteți hilari.

Deseori, pentru campaniile sale publicitare, Mădălina Ghenea apare în ținute deosebit de provocatoare (Instagram)

Sper că voi juca rolul unui astronaut, astfel încât toți ciudații să scrie eu sunt unul, ar fi un vis”, a scris Mădălina Ghenea în postarea sa. În final, ea a avut un mesaj pentru cei care o apreciază și care îi laudă munca: „pentru cei care mă iubesc, vă iubesc mai mult!”, a scris vedeta.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre