Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea a băgat totul în saci și i-a dat. A fost o lecție pentru fiica sa

Mădălina Ghenea a băgat totul în saci și i-a dat. A fost o lecție pentru fiica sa
Mădălina Ghenea este actriță și model de succes internațional. Vedeta care a plecat din România și trăiește cu fiica și mama sa la Milano, duce o viață exemplară. Dincolo de cariera artistică pe care și-o construiește în continuare, pas cu pas, prioritatea  româncei este să își crească fiica bine, imprimându-i cele mai alese repere morale.

Zilele trecute, Mădălina Ghenea i-a oferit o lecție fiicei sale. Una caritabilă. Vedeta a băgat totul în saci și i-a dat. Pentru asta, au venit în România, astfel ca micuța Charlotte să vadă, să înțeleagă și să învețe importanța actelor caritabile.

Mădălina Ghenea și-a dus cariera la cote maxime. Are campanii de publicitare majore, internaționale, iar primul ei film în care deține rolul principal, Deep Fear, a fost prezent în topuri pe Netflix. Anul acesta, la o săptămână după ce a fost anunțat Bunny – Man, filmul de acțiune cu super eroi în care e partenera celebrului pugilist Mike Tyson, Mădălina Ghenea anunța al doilea film în care va juca. Actrița și modelul de origine română a primit rolul principal într-o franciză originală, Lost Book of Creation (n.r. – Cartea pierdută a creației), alături de actorul britanic Matt Hookings.

Mădălian Ghenea a donat hainele și jucătiile Charlotei, dar și propriile haine, în scopuri caritabile (Instagram)

De atunci au urmat campanii publicitare importante pentru vedetă, dar și un moment cu adevărat special în familie: aniversarea fiicei sale, Charlotte. Fetița ei și a antreprenorului Matei Stratan a împlinit vârsta de 7 ani. Povestind prin imagini video despre aniversarea fiicei, Mădălina Ghenea a oferit fanilor și nu numai imagini cu luxul desăvârșit în care trăiește la Milano. Actrița, fiica sa și bunica fetiței trăiesc într-un apartament situat într-un palazzo  milanez. Dincolo de arhitectura desăvârșită, bunul gust al Mădălinei Ghenea și-a pus amprenta în casa ei de vis.

Mădălina Ghenea a băgat totul în saci, ca să îi dea o lecție fiicei sale

De Paști, Mădălina Ghenea a ajuns în România. Și nu a venit cu mâinile goale. Vedeta internațională a adus cu ea toate hainele care i-au rămas mici Charlottei, dar și jucăriile care nu mai sunt proprii vârstei fetiței care, crescând, descoperă permanent noi preocupări. Totodată, vedeta a pus în saci și hainele și încălțămintea ei pe care nu le mai folosește. Mădălina a adus cu ea toate aceste lucruri și le-a donat unui ONG care ocrotește copii sărmani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Gestul i-a fost explicat de mamă fiicei sale. Mica Charlotte a primit astfel o adevărată lecție de caritate și a învățat că tot timpul trebuie să fii bun cu semenii tăi, mai ales atunci când ai posibilități materiale superioare celor aflați în nevoi.

Pentru lecția de caritate servită fiicei sale, Mădălina Ghenea a discutat cu reprezentanții unui ONG creștin (Instagram)

Mădălina Ghenea a donat lucrurile Charlottei unui ONG creștin din București. „Paștele perfect. Am decis să-mi donez hainele și încălțămintea, precum și hainele și jucăriile lui Charlotte pentru acest Paște”, a dezvăluit Mădălina Ghenea. Ea a stabilit și data viitoare când plănuiește să facă o nouă acțiune caritabilă: 1 iunie. De data aceasta vrea să implice și un alt ONG.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre