Simona Ionescu / Redactor Șef

Știrea zilei. Au apărut primele imagini cu Mădălina Ghenea și Mike Tyson împreună

Știrea zilei. Au apărut primele imagini cu Mădălina Ghenea și Mike Tyson împreună
Nici Mădălina Ghenea și nici Mike Tyson nu mai au nevoie de prezentare. Românca are un traseu ascendent în lumea filmului unde tocmai a anunțat un nou proiect alături de o vedetă de categorie grea.

Au apărut primele imagini cu Mădălina Ghenea și Mike Tyson împărtășind momente tandre împreună. Fostul mare pugilist mondial e afectuos și o îmbrățișează pe actrița româncă. Vestea despre noul proiect în care sunt implicați a apărut ieri. Mike Tyson urmează să se joace pe el însuși în „Bunny-Man”, un film cu super eroi care se filmează în Italia.

„Bunny-Man” va fi un film cu super eroi care se filmează în Italia, la Torino (Sursa foto: Instagram)

Fostul campion la box la categoria grea a participat miercuri la o conferință de presă susținută în Torino, alături de producătorul italian Andrea Iervolino și scriitorul Enrico Remmert. Potrivit Variety, ei au anunțat „Bunny-Man”, lungmetraj care va fi filmat în întregime la Torino și din distribuția căruia pare că face parte  și frumoasa Mădălina Ghenea.

Iervolino, ale cărui credite de producție includ „Ferrari” al lui Michael Mann, „Waiting for the Barbarians”, al lui Johnny Depp și „Lamborghini: The Man Behind the Legend”, produce filmul prin intermediul companiei sale TaTaTu.

Film de acțiune realizat pe calculator: „Redefinim limitele creativității”

„Bunny-Man” implică un supererou multimilionar care luptă împotriva forțelor răului în anonimat purtând o mască de iepure. El este condus de dorința de a-și răzbuna sora care s-a sinucis după ce a suferit un atac violent, imagini ale căruia au ajuns pe internet.

Conform scenariului, protagonistul „Bunny-Man” va purta o mască de iepure (Sursa foto: Instagram)

„Suntem încântați să ne angajăm în acest proiect inovator, care, în proporție de 95% va fi filmat într-un platou virtual”, a spus Iervolino într-o declarație. El a adăugat că, prin „Bunny-Man”, „redefinim limitele creativității cinematografice cu scopul de a oferi publicului o experiență unică”. La conferința de presă a fost menționat doar fostul boxer, din toată distribuția. Însă, nu au fost furnizate detalii despre rolul lui Tyson. De asemenea, regizorul filmului este momentan secret.

Tyson, potrivit presei italiene, a aterizat duminică cu avionul său privat pe aeroportul Caselle din Torino, însoțit de soția sa Lakiha Spicer și anturajul său. Boxerul a mai apărut până acum în trei filme. El s-a jucat pe el însuși în „The Hangover” și „The Hangover Part II”, apoi a făcut rolul Frank, un dezvoltator imobiliar american corupt, care este și boxer, în „Ip Man 3”.

Primele imagini cu Mădălina Ghenea și Mike Tyson împreună

Chiar dacă restul distribuției nu a fost dezvăluit oficial, Mădălina Ghenea a arătat că și ea va juca în film. Ea a distribuit imagini de la fotografiile oficiale de după conferința de presă, menționând, alături de imagini că e „încântată” de acest „nou proiect”. De altfel, Mike Tyson o trage lângă el și o îmbrățișează afectuos, în timpul sesiunii de fotografii oficiale.

Mike Tyson este vizibil încântat de prezența Mădălinei Ghenea la evewnimentul în care s-a anunțat producția „Bunny-Man” (Sursa foto: Instagram)

Mădălina Ghenea are un succes mare cu filmul „Deep fear” un thriller cu droguri și rechini care e distribuit și pe Netflix , acesta ajungând în top 10 după lansare. Rolurile ei memorabile includ apariția din „House of Gucci”, unde o interpretează pe Sophia Loren, sau prezența în filmul „Youth” al lui Paolo Sorentino.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre