Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea le dă frisoane fanilor: a îmbrăcat rochia de mireasă și a spus „Da”

Mădălina Ghenea le dă frisoane fanilor: a îmbrăcat rochia de mireasă și a spus „Da”
Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei, actriță și model de succes. De ani de zile fanii așteaptă vestea cea mare, să aibă alături de ea un bărbat cu care să își completeze familia. Așa cum știți, Mădălina Ghenea își crește singură fiica rezultată din relația cu omul de afaceri Matei Stratan.

Zilele acestea Mădălina Ghenea le-a dat frisoane fanilor ei, după ce a apărut în rochie de mireasă. „Am spus DA”, a scris Mădălina Ghenea pe una din imagini, în limba engleză. Zilele trecute, ea a avut parte de un nou val de declarații de dragoste din partea fanilor ei. ocazional, vedeta face sesiuni de întrebări și răspunsuri, pe Instagram Story.

Mădălina Ghenea este curtată intens inclusiv de fani (Instagram)

Unul din fanii ei i-a scris „nu e urât că nu ne-am căsătorit încă, eu așteptându-te de atâția ani?”. replica Mădălinei Ghenea a fost savuroasă. Ea a explicat cum arată bărbatul ideal pentru ea, alături de fotografia unui nepot: „cineva ca nepotul meu: genial, dulce, amuzant, uimitor dar în ediție limitată”. Apoi a continuat spunând că e „greu de găsit astfel de creaturi”.

Cum arată bărbatul ideal

Pe lângă Matei Stratan, Mădălina Ghenea a fost legată amoros de mulți bărbați interesanți. Unul din ei a fost celebrul actor Gerard Butler. Comparată cu Sophia Loren și Angelina Jolie, Mădălina Ghenea a apărut la brațul lui Leonardo Di Caprio, Adrien Brody.  Niciodată nu s-a știut exact dacă e vorba de o poveste de dragoste sau de apariții colegiale la evenimente.

Mădălina Ghenea a explicat cum este bărbatul ideal pentru ea: exact ca nepotul ei (Instagram)

Ea a mai fost surprinsă la cumpărături cu Michael Fassbender. Și a fost legată inclusiv de Philip Plein. Cel mai recent a fost implicată într-o poveste de dragoste cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov, însă relația a luat sfârșit brusc și fără explicații. Recent a apărut în imagini apropiate cu actorul Matt Hookings.

Mădălina Ghenea îmbrăcat rochia de mireasă și a spus „Da”

Mădălina Ghenea a îmbrăcat, ieri rochia de mireasă și a spus „Da” după cum  a mărturisit într-o postare pe rețelele sociale. Frumoasa româncă arată superb în rochia albă care îi urmează linia corpului.

Mădălian Ghenea, ședință foto în rochie de mireasă, la Veneția (Instagram)

Pe cap poartă un voal, arătând  ca o mireasă veritabilă, ce radiază de bucurie în cea mai importantă zi a vieții ei. Mădălina Ghenea a devenit mireasă pentru o campanie publicitară, ea participând la o sesiune fotografică în Veneția.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre