Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea anunță al doilea film în care va juca anul acesta. Presa internațională e cu ochii pe ea

Mădălina Ghenea anunță al doilea film în care va juca anul acesta. Presa internațională e cu ochii pe ea
Apreciată la nivel mondial ca una dintre cele mai frumoase actrițe, Mădălina Ghenea este cu adevărat pe val. În timp ce primul thriller în care joacă e în topul vizionărilor pe o celebră platformă de streaming, anul acesta actrița se pare că va avea mult de lucru.

La o săptămână după ce a fost anunțat Bunny – Man, filmul de acțiune cu super eroi în care e partenera celebrului pugilist Mike Tyson, Mădălina Ghenea anunță al doilea film în care va juca. Actrița și modelul de origine română a primit rolul principal într-o franciză originală, Lost Book of Creation (n.r. – Cartea pierdută a creației).

Conform Variety, filmul, care urmează să fie primul dintr-o serie de trei, va fi regizat de Roel Reine (care are la activ Line of Fire și Halo), pe un scenariu de Matt Hookings (Prizefighter, The Seed).  Conform scenariului, filmul îi urmărește pe arheologii Slade (Matt Hookings) și Eve (Mădălina Ghenea) în timp ce pornesc în căutarea legendarei Cărți pierdute a Creației, despre care se crede că ar deține secretele universului și răspunsul la motivul și modul în care există acum omenirea.

Matt Hookings, Mădălina Ghenea, Bobby Lee și Eddie „The Beast” Hall fac parte din distribuția Lost Book of Creation (Sursa foto: Instagram)

Hookings și Ghenea vor fi însoțiți în aventura lor de celebrul comediant și actor Bobby Lee (cunoscut pentru rolurile din The Dictator sau Pineapple Express), precum și de Eddie „The Beast” Hall, câștigător al competiției World’s Strongest Man 2017.

Mădălina Ghenea anunță al doilea film în care va juca

Și presa din Malta deja titrează despre venirea frumoasei Mădălina Ghenea pe insulă. Ea a mai filmat acolo, în 2022, Deep Fear, lungmetrajul în care se luptă cu rechini și cu traficanți de droguri. Filmul este difuzat de Netflix, ocupând, după lansare multe prime locuri în topurile naționale din diverse țări.

Acest film urmează apariției fabuloase a româncei în House of Gucci, unde a interpretat-o pe Sofia Loren. Înainte să fie cooptată în distribuție de Ridley Scott, ea a apărut și în celebrul lungmetraj al regizorului italian Paolo Sorentino, Youth.

Distribuție celebră

„Filmările încep anul viitor în Malta”, a anunțat Matt Hookings, actor, producător, scriitor și antreprenor galez, fondatorul Camelot Films, casa de producție care produce noul film.
Tot el a anunțat faptul că povestea va fi spusă în trei filme de acțiune, Lost Book of Creation fiind „prima parte a unei noi francize originale”.

Anul trecut, Camelot Films a primit un grant de afaceri de la Malta Enterprise, agenția guvernamentală responsabilă cu promovarea investițiilor străine și a dezvoltării industriale în statul insular. Este prima companie care beneficiază de acest ajutor. Camelot Films și-a instalat studiourile în Malta, și produce o serie de filme sau face coproducție în proiecte terțe care vor fi filmate pe insulă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre