Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Mădălina Ghenea urcă în popularitate la Hollywood. A bătut palma pentru un nou film

Exclusiv. Mădălina Ghenea urcă în popularitate la Hollywood. A bătut palma pentru un nou film
Mădălina Ghenea ține audiența cu sufletul la gură în cel mai nou film al său, în care se luptă cu rechinii, Deep Fear. Dar pregătește ceva și mai tare.

Frumoasa Mădălina Ghenea e cu adevărat de neoprit. După apariția spectaculoasă în House of Gucci,  celebrul film al lui Ridley Scott, unde a avut o scenă în compania lui Al Pacino, Mădălina Ghenea a apăsat mai tare pedala în zona cinematografiei. Până atunci a mai avut roluri în filme, de asemenea, scurte. De exemplu apare în mult lăudatul film Tinerețe al lui Paolo Sorentino. După episodul Gucci, Mădălina s-a lansat serios pe marile ecrane.

Deep Fear este primul lung metraj în care Mădălina Ghenea are rolul principal (Sursa foto: IMDB)

În Deep Fear, lungmetrajul de acțiune care a fost lansat în perioada aceasta inclusiv pe Netflix, are primul ei rol principal, alături de Ed Westwick, pe care s-ar putea să îl știți din Gossip Girl. Mădălina o interpretează pe Naomi, o tânără care ajunge să aibă probleme cu niște dealeri de droguri și trebuie să înoate printre rechini, în film. Pentru asta a luat lecții de scuba diving și a îndurat temperaturi extreme, filmările având loc în sezonul racem în Malta.

Mădălina Ghenea se pregătește de noi filmări

Acum Mădălina tocmai a anunțat, pe de o parte că urmează să filmeze un nou thriller, iar pe de alta, că va avea parte de o nouă provocare în cariera de actriță.

Mădălina Ghenea le-a dezvăluit fanilor că în noul film, povestea este cu motocicliști. Pentru asta, ea a apelat la un filtru din Instagram și a apărut purtând o cască ce îi acoperă întreaga față. Ea a mai transmis că are marele noroc că managerul ei  reprezintă și motocicliști de renume. „E în lumea asta, a motocicliștilor, din totdeauna, practic. Deci, chiar sunt foarte norocoasă”, a punctat actrița româncă.

Frumoasa româncă se află zilele acestea în America,  unde își pregătește terenul dinaintea începerii filmărilor la noul ei film. Deși Deep Fear e cotat catastrofal de publicul de pe IMBD, existând inclusiv comentarii că „rechinii au jucat mai bine decât actorii”, filmul a ținut, zile întregi, prima poziție în preferințele utilizatorilor de Netflix din mai multe țări din America Latină. Cu un scor de 4,5 puncte din 10 pe IMDB, filmul e acum pe locul 18 în topul general Netflix.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre