Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea, momente tandre cu actorul Matt Hookings. Imaginile fericirii!

Mădălina Ghenea, momente tandre cu actorul Matt Hookings. Imaginile fericirii!
Zilele trecute au fost încărcate în vești dinspre Mădălina Ghenea. După ce a anunțat că va juca într-un film cu super eroi, alături de celebrul boxer Mike Tyson, a devenit publică și informația că va fi protagonista unei franchize originale, care se va filma, anul acesta, în Malta.

În timp ce toată presa internațională saluta apariția Mădălinei în noul film al lui Matt Hookings, Mădălina Ghenea a  distribuit imagini tandre alături de acesta. Postările au surprins audiența, căci se vede de la distanță cât de bine se simt cei doi împreună, cum se tachinează și cum știu să se bine dispună unul pe altul.

Există chimie și o intimitate aparte între ei, care e vizibilă. Hookings nu are nicio problemă să o imite pe Mădălina Ghenea în camera de hotel,  și nici să îi bea ceaiul pe acre aceasta se pregătea să îl savureze. Mădălina Ghenea și actorul Matt Hookings se află zilele acestea în Dubai.

Cine este Matt Hookings, actorul care o distrează pe Mădălina Ghenea

În vârstă de 33 de ani, Matt Hookings este actor, producător, scriitor și antreprenor galez, fondatorul Camelot Films, casa de producție care va face noul film în care el și Mădălina Ghenea vor avea rolurile principale.

Ca actor are multe filme notabile la active, printre cele mai cunoscute fiind Prizefighter, Maleficent, Edge of Tomorrow, Secret Service. Britanicul a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul Internațional de Film de la Hollywood. În plus, din informațiile publice, nu ar avea o iubită sau soție.

Anul trecut, compania sa, Camelot Films a primit un grant de afaceri de la Malta Enterprise, agenția guvernamentală responsabilă cu promovarea investițiilor străine și a dezvoltării industriale în statul insular. Este prima companie care beneficiază de acest ajutor. Camelot Films și-a instalat studiourile în Malta, și produce o serie de filme sau face coproducție în proiecte terțe care vor fi filmate pe insulă.

Mădălina Ghenea, o frumusețe cu statut de „single”

În ceea ce o privește pe Mădălina Ghenea, publicul se miră că așa o frumusețe de femeie e singură. Anul trecut a trăit o pasională poveste de dragoste alături de tenismenul bulgar Grigor Dimitrov. A fost publică povestea, cu tot tacâmul: postări pe rețelele sociale, nu doar la Instagram Stories, călătorii împreună etc. Apoi, brusc, imaginile cu sportivul au dispărut de pe conturile de socializare ale frumoasei românce și fiecare și-a văzut mai departe de viață.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre