Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea aruncă bomba și-și uimește fanii. „Sunt…”

Mădălina Ghenea aruncă bomba și-și uimește fanii. „Sunt…”
Românca Mădălina Ghenea este considerată, pe bună dreptate, una din cele mai frumoase femei din lume. O întreagă planetă e cu ochii pe ea.

Atunci când are timp, Mădălina Ghenea stă de vorbă cu fanii ei și le răspunde la întrebări cât de sincer poate. Ultima dată a aruncat bomba cu declarația făcută. Recent, vedeta, care activează deopotrivă ca actriță și ca model, a dezvăluit că se va reîntoarce în Malta unde va filma din nou. Ea a filmat în insulă Deep fear, anul trecut, un thriller cu droguri și rechini. Acum urmează o nouă provocare. Se pare că are ceva de muncă și la Hollywood, dar momentan, greva lucrătorilor din domeniu o țin departe de Los Angeles, după cum le-a mărturisit fanilor.

Mădălina Ghenea aruncă bomba

Cum supuneam, când are timp, vedeta face sesiuni de răspuns la cele mai interesante întrebări ale fanilor. Ea tocmai a fost cerută în căsătorie de un fan înfocat, însă răspunsul vedetei l-a lăsat perplex pe acesta. A primit fix răspunsul la care nu se așteaptă. „Te poți căsători cu mine?” a fost întrebarea. „Îmi pare rău, dar sunt măritată”, i-a răspuns Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea i-a spus unui fan că este măritată. Ar putea fi un mesaj pentru iubitul tenismen să se grăbească (Sursa foto: Instagram)

De luni bune, Mădălina Ghenea se iubește cu cel mai bun jucător de tenis bulgar, Grigor Dimitrov. Cei doi fac o pereche frumoasă și și-au oficializat relația în public în această vară, când frumoasa Mădălina a avut timp să își însoțească iubitul în câteva turnee de tenis. În perioada aceasta ei sunt despărțiți de săptămâni bune, deoarece tenismenul are treabă în Shanghai, iar românca, în Europa.

„Inelele nu înseamnă nimic”

Mădălina Ghenea a vorbit și despre inelele de logodnă din viața ei. „Am primit câteva”, recunoaște aceasta, dar spune că niciodată inelele nu au reprezentat un scop în sine. „Inelele (de logodnă) nu înseamnă nimic pentru mine”, spune Mădălina Ghenea.

Vedeta recunoaște că a adunat câteva inele de logodnă la viața ei, dar acestea nu o interesează deloc (Sursa foto: Instagram)

Când s-a iubit cu afaceristul Matei Stratan, toată lumea aștepta ca Mădălina să își pună pirostriile, mai ales că  a venit pe lume și Charlotte, fiica lor. În schimb însă, frumoasa a pus punct relației și a plecat la Milano, unde și-a continuat, cu succes, cariera de model și actriță.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre