Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Mădălina Ghenea a ajuns pe Netflix și se pregătește să dea lovitura și în România

Exclusiv. Mădălina Ghenea a ajuns pe Netflix și se pregătește să dea lovitura și în România
Mădălina Ghenea este cu adevărat pe val. Ea apare în proiecte publicitare importante și imaginea ei e vizibilă în toată lumea, dar mai presus de asta, a aluat avânt în cariera cinematografică.

Săptămâna aceasta, Mădălina Ghenea a ajuns pe Netflix și se pregătește să dea lovitura și în România, după ce ultimul ei film a devenit cel mai vizionat lungmetraj al platformei de streaming în mai multe țări din America Latină și nu numai. La numai câteva zile după ce a platforma a început să îl difuzeze, Deep Fear a intrat direct în Top 10 la nivel mondial, clasându-se, momentan, pe locul 7.

Noul film al Mădălinei Ghenea, Deep Fear, este pe locul 7 la nivel mondial, în topul Netflix

Românii deja au început și ei să o urmărească pe actrița originară din Slatina, și nu mai contenesc cu mesajele laudative la adresa ei. Bucuroasă de impactul pe care îl are filmul ei, Mădălina Ghenea le arată tuturor fanilor cifrele notorietății.

Thrillerul Mădălinei Ghenea a ajuns pe Netflix

Lansat anul acesta, Deep Fear este un thriller cu durata de  o oră și 24 de minute. Localizat în Caraibe, Deep Fear oferă o acțiune puternică, pe tot parcursul. Românca Mădălina Ghenea joaca rolul lui Naomi, o femeie realizată, pasionată de yachting, care pornește, singură, în jurul lumii, pentru a-și întâlni iubitul. Jackson, interpretat de cunoscutul actor american Ed Westwick (n.r. – îl știți, cel mai probabil, din Gossip Girl) o așteaptă în Grenada.

Acțiunea din filmul Mădălinei Ghenea, Deep Fear, se petrece în Marea Caraibilor, unde aceasta se confruntă cu rechinii albi

După trei zile de navigare liniștită la bordul iahtului ei, „The Serenity”, călătoria ia o întorsătură neașteptat de întunecată atunci când o furtună o forțează să se abată de la traseul planificat. Înconjurând o insulă nelocuită, mărginită de un recif de corali, Naomi răspunde unui semnal SOS pentru a ajuta o navă care se scufundă. Ea găsește trei supraviețuitori agățați de rămășițele spulberate ale unei bărci. Evenimentele iau curând o întorsătură cu adevărat gravă când se dovedește că supraviețuitorii sunt traficanți de droguri.

Mădălina Ghenea îl are ca partener pe actorul de Hollywood Ed Westwick în thrillerul Deep Fear

Aceștia o forțează pe Naomi să se scufunde în carena epavei naufragiate pentru a recupera 850 de kilograme de cocaină. Planul este zădărnicit atunci când Naomi se trezește înconjurată de rechini albi mâncători de oameni – ademeniți de cadavrele din epavă. Într-un atac subacvatic tensionat și mortal, Naomi trebuie să-și folosească inteligența și determinarea pentru a supraviețui, notează Brilliant Pictures.

Primul lungmetraj în care Mădălina Ghenea e protagonistă

Acesta e primul film al Mădălinei Ghenea în care e protagonistă. Ea are la activ o apariție epică în filmul Youth / Tinerețe, al celebrului regizor italian Paolo Sorentino, dar și rolul Sophiei Loren în House of Gucci, filmul regizat de Ridley Scott în care au mai jucat Lady Gaga, Al Pacino și Adam Driver.

Rolul Naomi din Deep Fear o propulsează pe Mădălina Ghenea în ipostaza de protagonistă, alături de un star de Hollywood.

Cu un corp care arată extraordinar în costume de baie, sau de scuba, pentru acest rol Mădălina Ghenea s-a pregătit intens. Ea a luat lecții de scufundare în Dubai, și a făcut față unor temperaturi extreme în timpul filmărilor care au avut loc iarna trecută, în Malta.

Sursa foto: IMDB.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre