Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie a devenit virală pe rețelele sociale cu mișcările sale. Toți sunt impresionați

Fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie a devenit virală pe rețelele sociale cu mișcările sale. Toți sunt impresionați
Fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie, Shiloh, în vârstă de 17 ani, își arată abilitățile surprinzătoare de dans într-un videoclip nou. În timp ce părinții ei parcă insistă să intre în Cartea Recordurilor cu cel mai lung și enervant proces de divorț, ea dansează.

Shiloh, fiica naturală a lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie a devenit virală pe rețelele sociale. Tânăra, care va împlini 18 ani pe 27 mai, a impresionat lumea când a executat mișcări de dans libere și elegante într-un videoclip distribuit de coregraful Lil Kelaan Carter. În clip, adolescenta a dansat pe piesa Tanzania interpretată de Uncle Waffles și Tony Duardo, alături de Sino Msolo și Boibizza.

Primul copil natural al cuplului Pitt – Jolie, Shiloh a susținut de mică faptul că e băiat. Ea le cerea părinților să o tundă și să îi cumpere haine de băieți.

Silouh Pitt – Jolie a devenit virală pe rețelele sociale

Shiloh purta haine comode și un tricou supradimensionat în timp ce își arăta mișcările impresionante. Când a distribuit clipul, Carter a scris: „Mișcările ei sunt nebune. Mulțumesc pentru energia ta”.

Abilitățile de dansatoare ale lui Shiloh l-au făcut pe tatăl ei, Brad Pitt, în vârstă de 60 de ani, să plângă, după ce fata a fost filmată în 2022 dansând pe melodia Vega a lui Doja Cat. Atunci imaginile au fost postate YouTube de coregraful din Los Angeles, Hamilton Evans, scrie Daily Mail.

Shiloh Pitt - Jolie
Shiloh Pitt – Jolie este priam fiică naturală a celebrului cuplu. Încă de mică, aceasta a susținut că este băiat, cerându-le părinților să o tundă și să îi ia haine de băieți (Instagram)

Shiloh s-a remarcat la Millennium Dance Complex din Studio City interpretând un  exercițiu de dans energic, de un minut, fiind înconjurată de alte două fete. Ulterior, Brad a declarat pentru ET că fiica sa e așa impresionantă încât „aduce lacrimi în ochi”, adăugând că Shiloh este „foarte frumoasă”. Celebrul actor crede că fata a moștenit talentul coregrafic de la mama sa. „Eu sunt domnul Două Picioare Stângi”, a mai spus Pitt.

Brad Pitt a plâns când a văzut-o  dansând

Un alt videoclip a arătat copilul celebrului cuplu purtând un trening negru în timp ce își demonstra cele mai bune mișcări pe melodia lui Lizzo,  About Damn Time, în timp ce restul echipei de dans o privea din spate. „Shiloh iubește să danseze. Este cu adevărat talentată și merge la aceste cursuri de câțiva ani deja”, a declarat o sursă pentru Us Weekly în acest an.

„Ea și-a făcut câțiva prieteni buni prin comunitatea de dans și toți sunt în grupuri de discuții și își împărtășesc melodiile preferate și alte lucruri de acest gen. Profesorii sunt cu toții foarte impresionați de ea și spun că cerul este limita dacă vrea să ducă totul la următorul nivel, iar Shiloh s-ar putea să facă exact asta”.

Sursa a mai adăugat: „Brad și Angelina sunt foarte mândri. Nu ar avea nici o problemă dacă Shiloh ar vrea să devină dansatoare profesionistă, dar cu siguranță nu o împing în acest sens”. Videoclipul cu fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie apare în mijlocul celei mai recente bătălii dintre părinții ei, cu privire la crama lor din Franța.

Pitt este dat în judecată pentru abuz de încredere pentru că ar fi folosit Chateau Miraval ca un „pușculiță personală” pentru proiectele sale. Unul dintre aceste proiecte ar fi o piscină utilizată doar de Pitt, pe renovarea căreia ar fi cheltuit peste un milion de dolari. Alte afaceri includ un studio de înregistrare, o linie de cosmetice și o marcă de gin. Luna trecută, Jolie a intensificat conflictul cu Pitt.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre