Simona Ionescu / Redactor Șef

Video. Brad Pitt, nederanjat de conflictul cu Angelina. Ce face cu iubita Ines de Ramon

Video. Brad Pitt, nederanjat de conflictul cu Angelina. Ce face cu iubita Ines de Ramon
Brad Pitt pare total nederanjat de conflictul încă în desfășurare cu Angelina Jolie, de care s-a despărțit în 2019. Actorul își vede de viață cu Ines de Ramon, ba chiar s-a lăsat surprins de paparazzi recent în compania acesteia într-un cadru cât se poate de romantic.

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au despărțit în 2019, însă conflictul dintre ei durează de atunci și pare că nu se mai termină. După ce s-au certat pe absolut toate motivele pe care au putut, acum motivul de gâlceavă pare să fie proprietatea și crama lor din Franța, Chateau Miraval. Deși Angelina pare mai hotărâtă ca oricând să-i facă fostului zile amare, Brad Pitt pare total nederanjat, ba chiar a fost surprins în tandrețuri cu Ines de Ramon. 

Brad Pitt și Ines de Ramon
Brad Pitt și Ines de Ramon s-au bucurat de o plimbare romantică pe plajă
Foto: Instagram

Cu toate că presa scria săptămâna trecută că Pitt și Ines de Ramon ar avea probleme în cuplu din cauza scandalului dintre actor și Angelina Jolie, cei doi par să fie mai îndrăgostiți ca oricând. Conform surselor, actorul își dorește să-și continue viața și să lase în urmă întregul scandal cu fosta soție. 

Brad Pitt, în tandrețuri pe plajă cu Ines de Ramon 

Zilele trecute, paparazzi i-au surprins pe Brad Pitt, 60 de ani și pe Ines de Ramon, 34 de ani, în timp ce se bucurau de o plimbare pe plaja din Santa Barbara, însoțiți de cățelul lor. În timp ce patrupedul își făcea de lucru pe plajă, cei doi se bucurau de o cafea și se plimbau. Ba chiar la un moment dat Brad Pitt și-a trecut brațul, tandru, pe după umerii lui Ines de Ramon. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @bradpitt.fansite

Este prima dată când cei doi sunt văzuți public, după ce Ines de Ramon s-a mutat în casa lui Brad Pitt. Iar video-ul surprins de paparazzi Backgrid arată că iubirea e încă prezentă și cuplul încearcă să aibă o viață normală și liniștită atât cât se poate, departe de agitația presei și a scandalului cu Jolie care este încă în desfășurare. 

Angelina și Brad Pitt se ceartă pe o podgorie din Franța

Ines de Ramon este prima relație serioasă a lui Brad Pitt, după divorțul din 2019 de Angelina Jolie. Actorul în vârstă de 60 de ani a început o relație cu Ines de Ramon în 2022, după ce acesta s-a despărțit oficial de Paul Wesley. 

Brad Pitt și Angelina sunt în conflict de ani întregi

Procedurile legale în ceea ce privește disputa cramei și podgoriei de la Miraval rămân în curs de desfășurare. Fostul cuplu a cumpărat domeniul rural și crama din sudul Franței în 2008. Anul trecut, Brad Pitt a acuzat-o pe Angelina că și-a vândut partea din podgorie unui oligarh rus, fără să aibă acordul lui, așa cum stabiliseră pe vremea când încă erau împreună. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre