Simona Ionescu / Redactor Șef

Angelina Jolie nu s-a spălat deloc timp de o săptămână, iar motivul e incredibil

Angelina Jolie nu s-a spălat deloc timp de o săptămână, iar motivul e incredibil
Angelina Jolie este una din actrițele de o frumusețe răvășitoare, care nu are nevoie de nicio prezentare. Numele ei a fost deseori în atenția publică, mai ales în contextul îndelungatului proces cu fostul soț, Brad Pitt.

În timp ce separarea lor probabil că va intra în Cartea Recordurilor drept cel mai lung proces de divorț, Angelina Jolie își continuă cariera și se implică în campanii care sunt menite să salveze albinele. Iar pe de altă parte, vedeta nu face niciun secret din faptul că nu s-a spălat, deloc, timp de o săptămână.

Angelina Jolie a stat nespălată timp de șapte zile (Instagram)

În contextul vieții moderne e aproape imposibil de imaginat că te-ai putea duce la culcare ori că ai putea începe ziua fără măcar un duș.

Vedeta de la Hollywood însă a rămas nespălată șapte zile și șapte nopți. Angelina Jolie nu a folosit deodorant în perioada aceasta, dând voie corpului să emane mirosul său natural. În final, Angelina Jolie a mirosit așa cum miroseau, probabil, strămoșii noștri care trăiau în Evul Mediu, când baia era ceva ce se întâmpla rar.

Motivul pentru care Angelina Jolie nu s-a spălat deloc

Cu siguranță vedetei nu i-a fost deloc ușor. În urmă cu câțiva ani, Angelina Jolie s-a plâns prietenilor că nu îl mai suportă pe Brad Pitt deoarece acesta „mirosea” din moment ce refuza să folosească săpunul, spălându-se doar cu apă. Acum a ajuns ea însăși pe urmele lui. Angelina Jolie a îndurat nespălarea timp de o săptămână pentru a face față cu brio unei ședințe foto aparte.

Pentru această ședință foto realizată de National Geographic, Angelina Jolie nu a făcut baie timp de 7 zile, deoarece albinele sunt sensibile la mirosuri și nu înțeapă atunci când percep unul prea puternic. Mii de albine au zburat în jurul actriței, în timpul ședinței foto care a avut loc cu ocazia Zilei Mondiale a Albinei. Angelina Jolie a pozat cu albinele timp de 18 minute. Conform revistei, a fost un gest nobil și riscant pentru a onora insectele care joacă un rol fundamental în natura și viața noastră.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre