Simona Ionescu / Redactor Șef

„Monstrule!”. Adevărul despre Brad Pitt, expus de fiul său. Angelina Jolie a avut dreptate când a cerut divorțul

„Monstrule!”. Adevărul despre Brad Pitt, expus de fiul său. Angelina Jolie a avut dreptate când a cerut divorțul
Fiul adoptiv al Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt, Pax, în vârstă de 19 ani, l-a făcut KO pe actor într-un discurs exploziv pe contul de instagram. Declarațiile sunt uluitoare.

Fiul lui Brad Pitt, Pax, l-a numit pe tatăl său un „nemernic de talie mondială” care îi face pe cei patru copii mai mici ai săi să „tremure de frică”, acuzându-l că îi face viața „un Iad”, într-un discurs exploziv postat pe Instagram cu ocazia Zilei Tatălui 2020, dezvăluie DailyMail.com.

Brad Pitt și Angelina Jolie au fost implicați într-o bătălie juridică acerbă încă de la despărțirea lor din 2016, în ciuda faptului că divorțul a fost finalizat în 2019.

„La mulți ani de Ziua Tatălui, monstrule!”

„Ai făcut din viața celor mai apropiați de mine un Iad constant. Poți să-ți spui ție și lumii tot ce vrei, dar adevărul va ieși la lumină într-o zi. La mulți ani de Ziua Tatălui, monstrule!”, a fost mesajul lui Pax. Angelina Jolie l-a adoptat pe Pax de la un orfelinat din Ho Chi Minh City, Vietnam, în 2007.

Avea trei ani și fusese abandonat când era nou-născut de către mama sa biologică, dependentă de heroină. Brad l-a adoptat în mod oficial în anul următor. Când Pitt și Angelina s-au despărțit, la doar doi ani după ce se căsătoriseră într-o ceremonie privată în Franța, copiii au rămas cu mama lor, în contextul în care s-a raportat o altercație la bordul unui avion privat între Maddox, fiul cel mare, și tatăl său.

„Este contul pe care îl folosește pentru prieteni”

Pax a postat mesajul la secțiunea de povești a contului său privat de Instagram, alături de o fotografie cu Brad primind un Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru „Once Upon a Time” la Hollywood cu patru luni mai devreme. O sursă a confirmat că acest cont este într-adevăr al lui Pax. „Este contul pe care îl folosește pentru prieteni, în principal cei de la școală. Nu spune niciodată prea multe despre părinții săi, ține totul pentru el, așa că a fost ceva neobișnuit”, a mărturisit sursa.

Ce a spus Pax despre tatăl său, Brad Pitt. Declarațiile sunt șocante. Sursă foto: Daily mail

„Nu vei înțelege niciodată răul pe care l-ai făcut familiei mele, pentru că ești incapabil să o faci”

„De fiecare dată și de fiecare dată și din nou dovedești că ești o persoană teribilă și josnică. Nu ai niciun fel de considerație sau empatie față de cei patru copii mai mici ai tăi care tremură de frică atunci când se află în prezența ta. Nu vei înțelege niciodată răul pe care l-ai făcut familiei mele, pentru că ești incapabil să o faci”, a mai spus tânărul.

Cei patru copii mai mici, despre care a afirmat că Pitt i-a făcut să tremure ar fi Zahara, acum în vârstă de 18 ani, Shiloh, în vârstă de 17 ani, și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 15 ani. Pax rămâne apropiat de mama sa și a fost văzut cu vedeta în New York, unde a stat în timp ce își crea noua linie „Atelier Jolie”. Tânărul a absolvit liceul, dar nu a fost la ceremonie, pentru a evita paparazzi.

Angelina l-a numit pe Brad un „bătăuș”

Cuplul este încă implicat într-o bătălie litigioasă de 350 de milioane de dolari pentru Chateau Miraval, podgoria pe care au cumpărat-o în Franța. Jolie a vândut jumătatea sa unei filiale a Stoli Group după incidentul din avion pentru că, spun avocații ei, se simțea „inconfortabil” să fie implicată în vânzarea de alcool. Într-un dosar depus, ea l-a numit pe fostul ei soț un „bătăuș” care a acționat emoțional, irațional și „în cele din urmă ilegal” în legătură cu podgoria. La rândul său, Pitt a acuzat-o că a pus la cale „o preluare ostilă a afacerii”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre