Simona Ionescu / Redactor Șef

Angelina Jolie şi Brad Pitt trec prin clipe dificile. Două dintre fiicele lor au fost operate!

Angelina Jolie şi Brad Pitt trec prin clipe dificile. Două dintre fiicele lor au fost operate!
Fiicele Angelinei Jolie și ale lui Brad Pitt, Shiloh şi Zahara, au suferit intervenţii chirurgicale. Fiica mai mică, Shiloh merge acum în cârje.

Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt merge în cârje

Familia Jolie-Pitt s-a reunit în aceste momente dificile. Angelina Jolie este alături de fiicele sale, în special de două dintre ele, Shiloh şi Zahara, care au trecut prin două intervenţii chirurgicale. Brad Pitt s-a întors acum la familie, pentru a fi alături de fetiţele lui, chiar dacă nu a participat la anumite evenimente în ultima perioadă.

Recent, Shiloh a fost fotografiată pe stradă alături de mama ei şi de surori. Deoarece tânăra nu mai poate merge acum normal, are nevoie de cârje, probabil aşa i-a recomandat medicul, pentru o perioadă de timp. Cu toate acestea, adolescenta e cu zâmbetul pe buze, semn că se simte destul de bine.

„Ultimele două luni le-am petrecut între cele două intervenţii chirurgicale, una a fiicei mai mari, Zahara, iar acum câteva zile, operaţia lui Shiloh”, a declarat Angelina Jolie presei, despre fiicele sale care au suferit intervenții chirurgicale.

Shiloh, fiica Angelinei Jolie, este copia fidelă a lui Brad Pitt 

Siloh este urmărită non-stop de paparazzi, fotografiile cu ea apar aproape zilnic în presa din Statele Unite ale Americii, însă nu foarte mulţi români au văzut-o prea des pe fiica în vârstă de 13 ani a Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt.

Adolescenta este comparată cu Brad Pitt, presa din Statele Unite spunând că Shiloh a moştenit zâmbetul şi părul tatălui ei, fiind o versiune în miniatură a celebrului actor. Despre Shiloh se știe că ea își dorește să facă schimbare de sex, lucru care a șocat opinia publică, dar nu și pe părinții ei.

În ceea ce o privește pe cea de-a doua fiică, Zahara, Angelina Jolie nu a dezvăluit la ce fel de intervenție chirurgicală a fost supusă.

Sursă foto: Daily Mail

Important pentru părinți! Curtea Constituțională a decis cu privire la educația sexuală în școli

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre