Simona Ionescu / Redactor Șef

Angelina Jolie și presupusul iubit au petrecut două nopți la hotel. Bărbatul a prezentat-o familiei

Angelina Jolie și presupusul iubit au petrecut două nopți la hotel. Bărbatul a prezentat-o familiei
Chiar dacă nu au confirmat că au o relație, sursele spun că Angelina Jolie și presupusul iubit, starul britanic Afkala, se apropie din ce în ce mai mult. Recent, acesta a prezentat-o și familiei.

Sursele spun că Angelina Jolie și Akala, presupusul iubit s-au apropiat mult din cauza pasiunii comune pentru istorie. Bărbatul i-ar fi povestit lucruri interesante despre trecutul Marii Britanii și ar fi prezentat-o familiei sale.

„Akala iubește cât de neînfricată e Angelina”

Sursele au mai dezvăluit că Akala, a cărui soră este rapperița britanică Ms Dynamite, a prezentat-o pe Angelina unora dintre cei mai de încredere prieteni și membri ai familiei sale.

„Ei se văd și stau împreună în mod regulat și Akala iubește cât de neînfricată și independentă este ea. Au făcut cunoștință datorită unei acțiuni caritabile pe care amândoi o susțineau, iar Angelina a fost interesată să afle mai multe despre activismul său. În plus, adoră muzica surorii sale”, susțin acestea.

„Angelina și Akala au petrecut nopți împreună în secret”

O altă sursă a insistat că nu există nicio legătură romantică, deoarece Akala se întâlnește cu Chanelle Newman, partenera sa de afaceri. Informația vine în contextul în care cuplul s-a refugiat la hotelul londonez The Corinthia săptămâna trecută.

„Angelina și Akala au petrecut nopți împreună în secret la hotelul londonez The Corinthia. Angelina a ajuns la hotel în jurul orei 20.00 miercuri, iar Akala i s-a alăturat în jurul orei 22.00. Cei doi au petrecut noaptea de miercuri și joi împreună în hotel”, a spus o altă sursă pentru The Sun.

Akala și Angelina se susțin reciproc

Angelina Jolie alături de Akala și sora acestuia

Angelina și Akala împărtășesc aceeași pasiune când vine vorba de cauze sociale și umanitare și au făcut „mai multe colaborări de-a lungul anilor care se concentrează pe probleme globale precum drepturile omului”.

Luna trecută fanii au constatat că bărbatul a apărut într-o fotografie încărcată pe pagina de social media a brandului ei Atelier Jolie. Angelina fusese gazda unei petreceri speciale și a unei dezbateri pentru albumul lui Mustafa, Dunya, în New York. Cu două zile înainte, el a susținut-o la premiera noului ei film, „Maria”, la cea de-a 62-a ediție a Festivalului de Film de la New York, care a avut loc la Lincoln Center.

Akala, protector cu fiicele Angelinei

Zvonurile potrivit cărora cei doi ar fi fost împreună au început să circule atunci când Akala s-a alăturat Angelinei și fiicelor sale Zahara și Shiloh la Festivalul literar Calabash din Jamaica, în mai 2023. Un martor ocular a povestit la acea vreme că el era „foarte protector cu ele”. Cei doi au luat cina împreună la Milano șase luni mai târziu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri