Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubitul Mihaelei Rădulescu, anunțul momentului: „Cred că trebuie să îmi anulez show-urile…”

Iubitul Mihaelei Rădulescu, anunțul momentului: „Cred că trebuie să îmi anulez show-urile…”
De peste un deceniu, Mihaela Rădulescu și primul om care s-a aruncat din stratosferă înapoi pe Pământ, Felix Baumgartner, trăiesc, la Monaco, o frumoasă poveste de iubire. Cei doi au aceeași vârstă și împărtășesc aceleași pasiuni, inclusiv pentru sporturile care aduc adrenalină.

După ce a sărit în spațiu acum nouă ani, iubitul Mihaelei Rădulescu și-a continuat aparițiile sportive spectaculoase. El este recunoscut ca BASE jumper (n.r. BASE jumping este un sport recreațional care presupune că sportivul sare din puncte fixe, folosind o parașută pentru a coborî la sol) și este invitat la o serie de evenimente mai mult sau mai puțin competiționale.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumbartner
Mihaela Rădulescu și Felix Baumbartner trăiesc, de peste un deceniu, o relație de cuplu la Monaco (Instagram)

Ieri seară, el a avut un mesaj care le-a dat fiori reci sutelor de mii de fani ai săi. Austriacul Felix Baumgartner a anunțat că este pe cale să își suspende toate show-urile programate pentru anul următor. S-ar alinia astfel multor vedete din lumea showbizului care, din diverse motive, pun pe „pauză” evenimentele la care urmau să se întâlnească cu fanii.

„Cred că trebuie să îmi anulez show-urile…”

Iubitul vedetei din România și-a însoțit anunțul de imagini care explică ce se întâmplă în viața lui, lucruri care îl determină să se gândească serios la o pauză. Familia lui și a Mihaelei s-a mărit considerabil.

Felix Baumgartner a arătat că pisica lor a născut și tocmai ce a adus acasă pisoii. Aceștia sunt adorabili, așa cum poate vedea oricine în imaginile făcute publice de temerarul sportiv extrem.

Așa cum știți, Felix și Mihaela trăiesc la Monaco, acolo unde, până de curând, a stat cu ei și fiul divei. Acum, băiatul, care este major, studiază la o universitate celebră din Statele Unite ale Americii.

„Cred că trebuie să îmi anulez show-urile pentru anul 2025”, a transmis iubitul Mihaelei Rădulescu, în imaginile surprinse în curtea casei din Monaco, cu cei trei pisoi care nu mai contenesc să se joace, bucurându-se de razele soarelui.

Mihaela Rădulescu locuiește în Monaco de 17 ani și s-a retras din proiectele din România. Deși au apărut de multe ori zvonuri despre o posibilă despărțire între ea și Felix, cei doi au infirmat mereu aceste speculații. Postările lor demonstrează că relația lor devine tot mai puternică pe zi ce trece.

Sursa foto/video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri