Simona Ionescu / Redactor Șef

Explicație după 9 ani pentru atacul la Mihaela Rădulescu: „s-a tăvălit, a lins, s-a operat, a sărit cu parașuta, a stat goală și cheală”

Explicație după 9 ani pentru atacul la Mihaela Rădulescu: „s-a tăvălit, a lins, s-a operat, a sărit cu parașuta, a stat goală și cheală”
Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. La fel de notorie a fost și rivalitatea dintre ea și Andreea Marin, numitorul comun fiind Ștefan Bănică Jr., cu care ambele s-au iubit. Mai puțin cunoscută este disputa pe care a avut-o cu Ileana Badiu – „regina menopauzei”. S-a spus că vedetele l-au disputat pe ultimul soț al divei de televiziune, Elan Schwartzenberg.

După 9 ani de la atacul la Mihaela Rădulescu, Ileana Badiu a vorbit despre disputa cu vedeta de la „Duminica în familie”, oferind prima explicație publică pe subiect. Ea a ținut să clarifice speculațiile apărute de-a lungul vremii pe tema rivalității sale cu diva din Monaco.

Ileana Badiu a vorbit despre acest subiect în cadrul emisiunii lui Denise Rifai. Ea a explicat de unde au pornit toate speculațiile legate de rivalitatea cu Mihaela Rădulescu. Și anume, căsătoria Mihaelei cu Elan Schwartzenberg. Un lucru necunoscut de cei mai mulți este că ultimul soț al Mihaelei, Elan Schwartzenberg, era fostul iubit al Ilenei Badiu.

Ileana și Mihaela, bârfite că l-au „împărțit” pe Schwartzenberg

„În primul rând, eu am negat întotdeauna legătura de animozitate legată de relația Mihaelei cu Elan, având în vedere că sunt două momente cronologice total diferite. Eu am avut o relație cu Elan Schwartzenberg cu foarte mult timp înainte ca Mihaela să devină soția sau iubita lui Elan, deci nu are nicio treabă acest subiect, unul cu celălalt”, a explicat Ileana Badiu.

Fostul soț al Mihaelei Rădulescu, Elan Schwarzenberg,a fost iubitul Ilenei Badiu (Capital)

Badiu insistă că nu a existat o rivalitate propriu zisă, ci una inventată între ele, o speculație a presei de scandal. Chiar dacă nu a avut nici o problemă cu vedeta de televiziune, presa de scandal a creat acest subiect pe care ea l-a negat de fiecare dată.

„La vremea respectivă se specula. Totul era o apetență enormă a presei de scandal în a crea subiecte de scandal. Mihaela fiind o vedetă indubitabil cu popularitate mare, sigur că se legau de orice, numai să creeze un subiect. Eu nu aveam nicio legătură cu asta, asta a fost și declarația mea”, a mai spus Ileana Badiu la Kanal D.

Explicație după 9 ani pentru atacul la Mihaela Rădulescu

Ileana Badiu a vorbit, în aceeași emisiune și de ce a atacat-o pe Mihaela Rădulescu în 2015. Totul a pornit de la o declarație a vedetei stabilite în Monaco legată de minoritățile sexuale, la care Ileana Badiu a replicat, iscând o adevărată isterie. Iată ce  îi replica, în 2015, Ileana Badiu, Mihaelei Rădulescu.

„Oare ce o să îi rămână femeii ăsteia de făcut după ce a jignit adolescenți, femei casnice, persoane grase, homosexuali, lesbiene, s-a tăvălit, a lins, s-a operat, a sărit cu parașuta, cu parapanta, a stat goală și cheală și tot nu e destul ca să atragă atenția. Poate să se ia de oamenii bolnavi, bătrâni sau cu handicap?”, a citat-o Denise Rifai pe Ileana Badiu cu comentariul din 2015.

Ileana Badiu vorbește abia după 9 ani despre ce a declanșat scandalul între ea și Mihaela Rădulescu (Instagram)

La 9 ani distanță, Ileana Badiu a precizat că nu se poate compara cu Mihaela Rădulescu care este o profesionistă în media. Totodată și-a motivat atacul din 2015.

„Și numărul doi, în contextul în care se insinua că există o problemă, ea neexistând, spuneam că eu nu am niciun termen de comparație între mine ca persoană de televiziune cu Mihaela. E o persoană extraordinar de profesionistă, care face asta de când lumea și pământul, de aici lipsa de comparație, apropo de acest subiect”, a spus Ileana Badiu în emisiunea lui Denise Rifai.

Ce regretă Ileana Badiu în legătură cu Mihaela Rădulescu

Invitata lui Denise Rifai a explicat ce anume a deranjat-o la comentariul făcut de Mihaela Rădulescu și de ce a reacționat atât de acid. Dar, în prezent, a spus, regretă că a fost atât de dură în ceea ce a spus atunci.

Mihaela Rădulescu a apărut, luna aceasta, pe coperta unei importante reviste din Monaco (Instagram)

„Comentariul pe care l-ați citit, îl regret, aciditatea lui ( o regret)”, a precizat Ileana Badiu. Are multe cunoștințe în rândul minorităților sexuale și consideră că trebuie să le apere. Acesta este și motivul pentru care a simțit nevoia să reacționeze la afirmațiile făcute de Mihaela Rădulescu.

„Comentariul respectiv a fost pentru că într-adevăr Mihaela a făcut o afirmație apropo de comunitatea LGBT. Eu am o groază de prieteni care fac parte din această comunitate pe care îi respect foarte tare și pe care am să îi apăr în orice context, atunci când cineva face comentarii de prost gust la adresa lor. Mi se pare că sunt niște oameni ca noi toți”, a mai spus Ileana Badiu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre